unfaithful__f Публикувано Януари 30, 2009 Report Share Публикувано Януари 30, 2009 Ползвам wireless интернет за лаптопа, всичко ми се отваря,само скайпа ми прави проблеми- показва,че съм онлайн,но всъщност всички абонати ме виждат като офлайн и не мога да си ползвам скайпа-нито да пиша,нито да говоря-веднага ми дава,че абонатът е офлайн. На друг,абсолютно еднакъв лаптоп,на същата wireless мрежа скайпа си работи.Пробвах и на друга мрежа-същата работа-на единия лаптоп няма скайп,а на другия лаптоп скайпа си работи. Някой знае ли от какво е и как може да се оправи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Януари 30, 2009 Report Share Публикувано Януари 30, 2009 Пробва ли с преинсталация на скайпа (като е много важно да изтриеш след деинстала папката на скайп в Application Data и това преди рестарта и инстала на скайп)Application Data можеш да я отвориш по много бърз начин през произволна папка да напишеш команда %appdata%в полето за търсене (прилича на търсачката на интернет експлорер 6 -> такава има всяка папка),след това рестарт и тогава инсталирай скайп!!! Успех и пиши дали има промяна!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unfaithful__f Публикувано Януари 30, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2009 Хмм получи се същото и на този лаптоп.който досега нямаше такъв проблем.Преинсталирах скайпа първо на него и май е добре...Преинсталирах и на другия,но забравих да изтрия папката Application,но въпреки това се оправи (засега).Дано няма други проблеми.Много благодаря за помощта имаш бира от мен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост