Jump to content

GSM с Bluetooth като GameController?

Препоръчан пост

Търся програмка която да може да направи един GSM с Bluetooth като геймпад (безжичен, разбира се).

Чувал съм за програмки за Symbian OS които ти дават достъп до компютъра и различните му функции, дори и за подобно нещо като контролоране на игри от компютъра с телефона съм чувал, но досега никъде не намерих. Идеята ми е всъщност да има инсталиран софтуер на компютъра и телефона - от телефона само се пуска програмката, компютъра намира телефона, конфигурира се кое копче какво да прави и готово. Остава само да се пусне играта и ако е нужно и оттам да се настроят допълнително бутоните.

Ако някой може да помогне ще съм много благодарен!

Имам телефон Nokia N71, а OS на компютъра ми е Windows Vista Ultimate x32.

Благодаря предварително :svlove:

Сподели другаде

Symbian OS е операционна система за смартфон ,както и Windows Mobile. Незнам обаче Nokia N71 дали е с операционна система като тези т.е. дали е смартфон или е само GSM , а доколкото знам за GSM-и нестава ,но специално за този модел нямам представа дали има ОS или няма (като изброените ,но има и други OS за смартфони)!!! :computer:
Сподели другаде

Аз съм с Nokia 6234 и съм си я правил "дистанционно" за компютъра. За игри незнам дали ще стане знам само, че с Bluethoot Remote Control можеш да оправляваш winamp,media player,мишката и още други програми но за тези е най-полезен. Ако си в хола и те мързи да се довлачиш до другата стая да си смениш песента това е полезно. А относно игри. Не мисля, че е възможно.
Сподели другаде

За Bluetooth Remote знам, дори си я имам инсталирана. Работи много хубаво и оттам ми дойде и идеята за игрички! И ако питате телефона ми Е на Symbian ама коя версия точно незнам...

Все пак благодаря, мисля, че горе-долу тек сега си намерих едно временно решение на проблема, пък после ще му мисля. Темата може да бъде затворена.

Сподели другаде