rokoo Публикувано Януари 28, 2009 Report Share Публикувано Януари 28, 2009 Тук ще намерите множество програми-шегички които променят екрана, симулират че ви форматират харддиска или вади съобщения че компютъра е заразен с опасен вирус или ако кликне на иконка тя му отвръща че не иска да изпълнява а защо не и да гоните някой бутон из целия екран и т. н. Изтеглете ги и се пошегувайте с някой приятел. По подробно за тях можете да разберете от ТУКАко желаете Изтеглете от ТУК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Януари 28, 2009 Report Share Публикувано Януари 28, 2009 Хаха! Направо бях луднал по такива програмки още когато се учех на VB6. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 28, 2009 Report Share Публикувано Януари 28, 2009 Винаги са ме забавлявали такива игрички Спомням си имаше една, която караше сиди-то да се eject-ва и вкарва.. симулираше плезене Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Януари 30, 2009 Report Share Публикувано Януари 30, 2009 Що не ги качите във форума. На мен ми показва : We are sorry, but all downloading slots for your country are busy. А можете ли да ми кажете от къде да намеря "любовни" програмки. Такива изпълват целия екран с рози, исписва се на екрата "Обичам те" . Много са полезни като сваляш момиче. Някой може ли да ми каже от къде да намеря такива ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Януари 31, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Що не ги качите във форума. На мен ми показва : We are sorry, but all downloading slots for your country are busy. А можете ли да ми кажете от къде да намеря "любовни" програмки. Такива изпълват целия екран с рози, исписва се на екрата "Обичам те" . Много са полезни като сваляш момиче. Някой може ли да ми каже от къде да намеря такива ?Ето още един линк тук ако горния е зает. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост