BO6KO Публикувано Януари 27, 2009 Report Share Публикувано Януари 27, 2009 Имам лаптоп Dell inspron 1525,искам да гледам филми на телевизора,не е плазма или LSD,има скарт.Ходих в Технополис и Техномаркет и ми казаха че не продават кабел за връзка между лаптопа и телевизора.Има ли начин да свържа двете устройства? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Януари 27, 2009 Report Share Публикувано Януари 27, 2009 Моделчето ти има S- Video Out. Необходим ти е кбаел S-video и един преходник към Skart и трябва да се получи номера. http://www.hjemmekino.no/guide/bilder/kobling-scart-svideo.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Януари 27, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2009 Има нещо подобно,но е със седем малки дупки,а не с 4. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Януари 27, 2009 Report Share Публикувано Януари 27, 2009 В магазините трябва да има и 7 пинови преди трудно се намираха но сега висчко има /има вероятност да тръгне и с 9 пинов но най-добре да вземеш като за твоя S-video/. Да попитам оригинално кабелче давали ли са ти? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Януари 27, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2009 Не в кутията нямаше.Мисля че трудно ще намеря,както писах питах за кабел в Техномаркет и Технополисно казха че няма,ще потърся из по-малките магазинчета в града.Каква е разликата в кабелите защо едните имат повече пинове,а другите по-малко? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Януари 27, 2009 Report Share Публикувано Януари 27, 2009 Доколкого се сещам от това което съм чел при 7 пиновия е изкаран Composite сигнал за директно връзване към чинч. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Януари 28, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2009 DAVIDOV благодаря ти,сега знам какво да търся. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост