Night_Raven Публикувано Февруари 8, 2009 Report Share Публикувано Февруари 8, 2009 Windows никога не иска преинсталация. Ще се изненадаш колко зле трябва да е положението, за да няма друг изход освен преинсталация. Повечето хора преинсталират при едва ли не първото съобщение за някаква грешка. Това е все едно да се прави трансплантация на някой човешки орган при едно кашляне. Дори и когато нещата изглеждат много зле, системата може да се почисти и върне в добро работещо състояние. Да, понякога се изискват повече време, нерви и процедури, но не е невъзможно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Февруари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2009 Няма значение,и без това решението за преинсталация беше мое.Крайно време беше.. Не го приемайте като прибързано действие,просто така реших да направя. И да.. положението беше много зле. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Април 10, 2009 Report Share Публикувано Април 10, 2009 Инсталирах winamp преди 2 дена.5 пъти да съм го пуснал ,а 4 пъти ми изкара грешки.Работи си,но е дразнещо.Някакви идеи какво означават тези грешки?Защото информацията,която дават от microsoft e никаква.Ето и грешките: http://www.pic-bg.net/files/co9t3hu7me7hpw6piejs.jpgС win xp sp3 32bit съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2009 Report Share Публикувано Април 10, 2009 Казваш, че работи, но все пак не става ясно дали за тези грешки си уведомен директно или се виждат само чрез Event Viewer. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Април 10, 2009 Report Share Публикувано Април 10, 2009 Казваш, че работи, но все пак не става ясно дали за тези грешки си уведомен директно или се виждат само чрез Event Viewer.излиза съобщението 'don't send' \'send'.Не споменах,че съм му добавил и dfx,но не мисля,че това е причината за грешките.Инсталирал съм го и без тази добавка и пак ми е изкарвал грешки понякога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2009 Report Share Публикувано Април 10, 2009 Това може да се дължи на много неща. Сканирал ли си за зловреден код? Опитвал ли си да инсталираш друга версия на Winamp или същата, но олекотена (с премахнати компоненти)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Април 10, 2009 Report Share Публикувано Април 10, 2009 Това може да се дължи на много неща. Сканирал ли си за зловреден код? Опитвал ли си да инсталираш друга версия на Winamp или същата, но олекотена (с премахнати компоненти)?Сканирах с malwarebytes,avira free.Пуснах и hijack.Не виждам нещо съмнително,но ето все пак и вие да погледнете: http://www.pic-bg.net/files/v9nd6r188ruzgd5kspkx.jpgВерсията на уинамп е про.Последната официална.Изрязъл съм при нсталирането допълнителните глупости от рода на мp3 free и езиците освен английски. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2009 Report Share Публикувано Април 10, 2009 WOT е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Април 10, 2009 Report Share Публикувано Април 10, 2009 WOT е?Добавка към ie8.Показва рейтинга на даден сайт дали е надежден или не преди да влезеш.Деинсталирах плеъра,но ме притесняват грешките,които открива ccleaner след това.300+.Нормално ли е това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 11, 2009 Report Share Публикувано Април 11, 2009 Остави CCleaner засега. Инсталирай последните драйвер за звуковата карта и DirectX. Ако това не помогне, то значи някой компонент на Winamp "се кара" с някой друг процес/програма и ще трябва или да махаш програми, или да деинсталираш Winamp и да го инсталираш с още по-орязани опции (аз например съм си го инсталирал ИЗКЛЮЧИТЕЛНО орязан). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Април 11, 2009 Report Share Публикувано Април 11, 2009 Остави CCleaner засега. Инсталирай последните драйвер за звуковата карта и DirectX. Ако това не помогне, то значи някой компонент на Winamp "се кара" с някой друг процес/програма и ще трябва или да махаш програми, или да деинсталираш Winamp и да го инсталираш с още по-орязани опции (аз например съм си го инсталирал ИЗКЛЮЧИТЕЛНО орязан).С последните драйвъри на всичко съм.Пробвах и lite версията на уинамп.При инсталацията обаче пак нахалства и пита дали да инсталира 1001 глупости.Орязах и нея.В продължение на 20-30 минути я помъчих,но не даде грешки.Явно full версиията нещо не се разбира с компа ми......WMP11 с dfx-а и малко игра с еквалайзерите...имам чувството,че по нищо не отстъпва на winamp.И по-малко ресурси яде.Смятам да остана на него.Winamp-a в recicle bin. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 11, 2009 Report Share Публикувано Април 11, 2009 Надали цялата Full версия не се разбира, а по-вероятно конкретен компонент. Не зная точно колко лек е WMP11, но надали е по-лек от WMP9, който е общо взето на едно ниво с един орязан Winamp.Колкото до DFX, това за мен е много калпав плъгин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Април 11, 2009 Report Share Публикувано Април 11, 2009 Надали цялата Full версия не се разбира, а по-вероятно конкретен компонент. Не зная точно колко лек е WMP11, но надали е по-лек от WMP9, който е общо взето на едно ниво с един орязан Winamp.Колкото до DFX, това за мен е много калпав плъгин.Аудиосистемата ми не е от най-качествените и с dfx-а (колкото и да не бива),малко се подобряват нещата.WMP11 ето толкова взима от ресурсите: http://www.pic-bg.net/files/i1vu769d94t2rwo9fwyx.jpg .За wmp9 нямам наблюдения.Сигурно е така.А за winamp-a предполагам,че нещо аз пропускам,но не харесвам претенциозен софт.Windows-a ми на 2-3 дена и ако от сега не се погажда с нещо winamp-a не знам след месец.Затова му давам delete.Благодаря за отговорите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 11, 2009 Report Share Публикувано Април 11, 2009 Общо взето толкова ресурси отнемаt и WMP9 и добре инсталиран Winamp. Разбира се ти ползвай което ти допада.Колкото до използването на еквалайзер, не съм казал да не ползваш такъв, а казах, че DFX е като цяло не толкова добър плъгин. iZotope OzoneMP е в пъти по-качествен и също е съвместим с WMP. Да, малко по-сложничък е за настройка, но разликата в плъгините е от небето до земята като качество и гъвкавост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост