MuTk0o0 Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Търся драйвъри за Canyon CNR-WCAM413,ОС - Windows XP.Ако някой има такива или намери,моля да ги даде.Благодаря,чакам мнения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Заповядай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Януари 25, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Там вече съм влизал,но кое от всичките да изтегля? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Търся драйвъри за Canyon CNR-WCAM413,ОС - Windows XP.Ако някой има такива или намери,моля да ги даде.Благодаря,чакам мнения. В такива моменти ми се струва, че тази тема е писана напразно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Януари 25, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Заповядай.В такива моменти ми се струва, че тази тема е писана напразно. Намерих откъде да изтегля,но не знам кое от там изброените да изтегля.Все пак благодаря за тема,при наличие на време ще я погледна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Е, те хората са написали, че в зависимост от това какви са началните символи на серийния номер е нужен съответен драйвер, така че виж твоята камера с какъв сериен номер е и си свали нужния драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Януари 26, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2009 http://www.modhalo.net/style_emoticons/custom/lock.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост