N0_M0r3_Pa1N Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Търся книга за Basic за интегрирането му с програми като word, excel и други. Мисля, че имаше едно ръководство в 2 тома ама не си спомням как беше. Някой ако го знае да помага Благодаря А да..извинете ме, забравих. Ако някой може да помогне така с някое добро ръководство за Access. ------------------------Между другото..имам ръководството на програмиста на Уанг от Алекс Софт..изучих го..хаха..добре, че го изучихме в училище та научих нещо :S Много слабо ръководство според мен, но за тези пари е така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Ако става въпрос за VBA можеш да потърсиш "Да напишем макроси в Excel" и "Да напишем макроси в Word" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Според мен не е нужна книга да купуваш. В нета можеш да намериш доста готови такива програми и да прегледаш кода и да разбереш кое как става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Ръководството за VB6 в 2 тома е на Майкъл Халвърсън, но то не е посветено само на свързването на VB6 с MS Office. Все пак обаче е разгледано създаването на потребителски настроено приложение за база данни, използване на OLE контрола, програмирането на обекти на приложения чрез Automation (съответно използването на Object Browser) и към края на втория том мисля се разглеждаше управлението на данни с контрола FlexGrid. Има и книги постветени изцяло на връзката на VB и MS Office, но са доста старички и не знам дали вече се намират. Като пример мога да дам Microsoft Word 97/Visual Basic Step by Step (MS Press, 1997), която също е на Майкъл Халвърсън, но със сигурност има още доста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
N0_M0r3_Pa1N Публикувано Януари 25, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Благодаря на всички А нещо за Аксес? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост