Jump to content

Препоръчан пост

Имам въпрос отностно този принтер - HP LaserJet 1018 . Преди бях с HP LaserJet 1005 и сега минах на този. Постоянно ми показваше проблем с LaserJet 1005 и реших да махна драйварите му. Сега немога да инсталирам драйварите на новия. Когато го свържа ми подава прозорчето за инсталация но след като го инталирам в траиа излиза едно балонче. "Хардуера не е инсталиран....може и да не работи както трябва" Нещо от сорта. Та въпроса ми е нови драйвери за принтера ли трябва да свалям и ако "да" от къде ?
Сподели другаде

1. Не давай зор. Нахално е.

2. Драйверите би трябвало да ги деинсталираш от Add or remove programs.

3. Нови драйвери можеш да си свалиш от сайта на HP разбира се. Имаме тема за драйвери.

Сподели другаде

Това, че си деинсталирал драйверите на НР 1005 добре. Към НР 1018 има диск. Свържи кабелите на принтера (захранващия и USB), но не го включвай (с копчето отзад). Прочети ръководството за принтера, ако има такова. Пусни диска и следвай точно указанията на инсталационния процес. Понякога, когато човек бърза наистина става така с тези принтери. Нови драйвери не ти трябват. Принтерът е железен. Успех!
Сподели другаде

harhal принтера не е нов и нямам диск. Затова ще пробвам с драйверите. Ако можеш да ми кажеш от къде да си сваля съдържанието на диска ще е перфектно :)
Сподели другаде

Всичко нужно да принтера можеш да си свалиш от сайта на HP. Дори има тема за драйвери (ето тази), но те е домързяло яко да потърсиш малко и си решил да чакаш на готово.

Българска работа.

Сподели другаде

Това ми показва когато се опитам да инсталирам драйветие от принтера . Другото е когато се опитам да инсталирам драйверите свалени от сайта на HP. Инсталира ми го донякъде и покаже тази грешка. А трето-то е когато мушна USB изхода от принтера в компютъра. Също така пробвах да добавя принтер от Start->Control Panel->Printers and Faxes->Add Printer. Там въобще го няма този принтер .

post-5794-1232971226_thumb.jpg

post-5794-1232971238_thumb.jpg

post-5794-1232971250_thumb.jpg

post-5794-1232971262_thumb.jpg

Сподели другаде

Не си казал с коя точно версия на Windows XP работиш и дали има инсталирани някакви актуализации (например SP 2 или 3), а това е важно.

По принцип HP LaserJet Host Based Plug and Play Package би трябвало да ти свърши работа, обаче... последната картинка, която си прикачил, показва проблем с USB port-овете ти. Кажи какво точно ти е дъното, да проверим неговите драйвери.

Между другото, какъв по-точно беше проблема с предишния ти принтер?

Сподели другаде