Deyan92 Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Имам въпрос отностно този принтер - HP LaserJet 1018 . Преди бях с HP LaserJet 1005 и сега минах на този. Постоянно ми показваше проблем с LaserJet 1005 и реших да махна драйварите му. Сега немога да инсталирам драйварите на новия. Когато го свържа ми подава прозорчето за инсталация но след като го инталирам в траиа излиза едно балонче. "Хардуера не е инсталиран....може и да не работи както трябва" Нещо от сорта. Та въпроса ми е нови драйвери за принтера ли трябва да свалям и ако "да" от къде ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 1. Не давай зор. Нахално е.2. Драйверите би трябвало да ги деинсталираш от Add or remove programs.3. Нови драйвери можеш да си свалиш от сайта на HP разбира се. Имаме тема за драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Януари 25, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Извинявай ама много ми са наложителни. От там ги махнах драйверите. Мерси . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Това, че си деинсталирал драйверите на НР 1005 добре. Към НР 1018 има диск. Свържи кабелите на принтера (захранващия и USB), но не го включвай (с копчето отзад). Прочети ръководството за принтера, ако има такова. Пусни диска и следвай точно указанията на инсталационния процес. Понякога, когато човек бърза наистина става така с тези принтери. Нови драйвери не ти трябват. Принтерът е железен. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Януари 25, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2009 harhal принтера не е нов и нямам диск. Затова ще пробвам с драйверите. Ако можеш да ми кажеш от къде да си сваля съдържанието на диска ще е перфектно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Всичко нужно да принтера можеш да си свалиш от сайта на HP. Дори има тема за драйвери (ето тази), но те е домързяло яко да потърсиш малко и си решил да чакаш на готово.Българска работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Това тук би трябвало да ти свърши работа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Януари 26, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2009 Това ми показва когато се опитам да инсталирам драйветие от принтера . Другото е когато се опитам да инсталирам драйверите свалени от сайта на HP. Инсталира ми го донякъде и покаже тази грешка. А трето-то е когато мушна USB изхода от принтера в компютъра. Също така пробвах да добавя принтер от Start->Control Panel->Printers and Faxes->Add Printer. Там въобще го няма този принтер . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 27, 2009 Report Share Публикувано Януари 27, 2009 Изтегли ново копие на драйвера, защото това може да е повредено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Януари 27, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2009 Това тук би трябвало да ти свърши работа! Кое от трите да истегля ? Аз истеглих full solution от hp сайта. Същото ли да истегля от този сайт ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 27, 2009 Report Share Публикувано Януари 27, 2009 Не си казал с коя точно версия на Windows XP работиш и дали има инсталирани някакви актуализации (например SP 2 или 3), а това е важно.По принцип HP LaserJet Host Based Plug and Play Package би трябвало да ти свърши работа, обаче... последната картинка, която си прикачил, показва проблем с USB port-овете ти. Кажи какво точно ти е дъното, да проверим неговите драйвери.Между другото, какъв по-точно беше проблема с предишния ти принтер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Януари 28, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2009 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 28, 2009 Report Share Публикувано Януари 28, 2009 А дъното ще кажеш ли какво е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Януари 28, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2009 Компютъра не е мой и няма идея какво е дъното. Как да вида. в Properties не го ли пише ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 28, 2009 Report Share Публикувано Януари 28, 2009 Не, в Properties не го пише. За целта ще трябва програма от рода на EVEREST Ultimate. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост