Bibilota Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Защо не иска да ми се инсталира на компа и ми дава грешка? Дава следното : Install Realtek HD Audoi Driver Failure Error code 0xE0000227 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Съвети за успешна взаимопомощКато го прочетеш, пиши пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Казваш "дава". Щом дава, вземай, бе! Дънцето ще кажеш ли какво е или е тайна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 my computer –> device manager –> system devices –> disable и премахни Microsoft UAA bus driver for high definition audio.Виж дали ще стане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Bibilota Публикувано Януари 24, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Дънцето ще кажеш ли какво е или е тайна?asrook 4core 1600twins-p35/775 ми дава че е дънцето а иначе как да го проверя - защото не съм супер наясно. Ще ме прощавате,ама не разбирам дотолкова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 my computer –> device manager –> system devices –> disable и премахни Microsoft UAA bus driver for high definition audio.Виж дали ще станеТова пробва ли го ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Callisto Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Здравейте,Моя въпрос е също по темата!Имам PC с Виста,но от както съм го кyпила не съм UpDat-вала драйBерите.Това фатално ли е и коя програма е подходяща за това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Bibilota Публикувано Януари 24, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Да ама не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Здравейте,Моя въпрос е също по темата!Имам PC с Виста,но от както съм го кyпила не съм UpDat-вала драйBерите.Това фатално ли е и коя програма е подходяща за това?Няма проблем, ако всички ти работи нормално и нямаш оплаквания не е нужно. Програма подходяща не мисля, че има. По-добре си виждаш какви са ти компонентите на компютъра и търсиш съответните им драйвери, но в твоя случай не е задължително. Да ама не ставаПотърсихме из интернет и намерихме решения на проблема и то беше точно това, както каза Ники. Пробвай да направиш същото, да рестартираш и след това да пробваш да инсталираш драйверите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Да ама не ставаКакво ТОЧНО направи всъщност? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Callisto Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Няма проблем, ако всички ти работи нормално и нямаш оплаквания не е нужно. Програма подходяща не мисля, че има. По-добре си виждаш какви са ти компонентите на компютъра и търсиш съответните им драйвери, но в твоя случай не е задължително. Потърсихме из интернет и намерихме решения на проблема и то беше точно това, както каза Ники. Пробвай да направиш същото, да рестартираш и след това да пробваш да инсталираш драйверите.Thank's Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Bibilota Публикувано Януари 25, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Цитат(Nicky @ 24 Jan 2009, 16:21) *my computer –> device manager –> system devices –> disable и премахни Microsoft UAA bus driver for high definition audio.Виж дали ще стане Ето това пробвах но не стана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Аз не питам какво си пробвала, а какво ТОЧНО си направила в Device Manager. Точните ти действия ме интересуват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Bibilota Публикувано Януари 25, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2009 My computer с десния бутон после device manager го отворих после в system devices намерих Microsoft UAA bus driver for high definition audio и му дадох disableл После инсталирах драйвера,всичко мина рестартирах и след това пак не го приема и нямам audio звук на компа. Това са точните ми действия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Опитай освен да изключиш драйвера (Disable) да го и деинсталираш (Uninstall). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост