zliqdqvol Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Здравейте,изтеглих Неро 9 триал но немога да разбера защо когато изтегля някои филм,нерото го записва на ДВД а немога да вкарам субтитрите.Вече по какъв ли начин не съм опитвал,между другото съм го пуснал на руски.Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Ами може примерно да пробваш да кажеш подробно как записваш диск, стъпка по стъпка да ти кажем къде грешиш. По-лесния вариант е да смениш програмата с някоя по-лека,малка и безплатна като ImgBurn. Ето ти и ръководство Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zliqdqvol Публикувано Януари 24, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Ами може примерно да пробваш да кажеш подробно как записваш диск, стъпка по стъпка да ти кажем къде грешиш. По-лесния вариант е да смениш програмата с някоя по-лека,малка и безплатна като ImgBurn. Ето ти и ръководство Здравей,ImgBurn го имам но не ми върши никаква равота защото не ги преобразува в двд формат такаче, да мога да ги гледам на двд то си.За Нерото как да обясня, както знаете е голяма мошна програма и и 3 дена няма да ми стигнат да обяснявам и без др. мн. бавно пиша. За това исках да знам как става,някои които се е занимавал с нея.Между др; мислен да си я закупяБлагодаря ти Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Между др; мислен да си я закупяБлагодаря ти Според мен ще направиш голяма грешка, ако си я купиш. Можеш да си обърнеш филма в DVD с ConvertXToDVD(вътре има и линк към наръчник за работа с програмата) и след това да я запишеш с ImgBurn. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zliqdqvol Публикувано Януари 24, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Според мен ще направиш голяма грешка, ако си я купиш. Можеш да си обърнеш филма в DVD с ConvertXToDVD(вътре има и линк към наръчник за работа с програмата) и след това да я запишеш с ImgBurn. ОК,благодаря за инфото ще опитам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост