Jump to content

Проблем с Нерото за Виста

Препоръчан пост

Здравейте,изтеглих Неро 9 триал но немога да разбера защо когато изтегля някои филм,нерото го записва на ДВД а немога да вкарам субтитрите.Вече по какъв ли начин не съм опитвал,между другото съм го пуснал на руски.

Благодаря :crosseyes1:

Сподели другаде

Ами може примерно да пробваш да кажеш подробно как записваш диск, стъпка по стъпка да ти кажем къде грешиш.

По-лесния вариант е да смениш програмата с някоя по-лека,малка и безплатна като ImgBurn. Ето ти и ръководство ;)

Сподели другаде

Ами може примерно да пробваш да кажеш подробно как записваш диск, стъпка по стъпка да ти кажем къде грешиш.

По-лесния вариант е да смениш програмата с някоя по-лека,малка и безплатна като ImgBurn. Ето ти и ръководство ;)

Здравей,ImgBurn го имам но не ми върши никаква равота защото не ги преобразува в двд формат такаче, да мога да ги гледам на двд то си.

За Нерото как да обясня, както знаете е голяма мошна програма и и 3 дена няма да ми стигнат да обяснявам и без др. мн. бавно пиша. За това исках да знам как става,някои които се е занимавал с нея.

Между др; мислен да си я закупя

Благодаря ти :bang:

Сподели другаде

Между др; мислен да си я закупя

Благодаря ти :bang:

Според мен ще направиш голяма грешка, ако си я купиш.

Можеш да си обърнеш филма в DVD с ConvertXToDVD(вътре има и линк към наръчник за работа с програмата) и след това да я запишеш с ImgBurn.

Сподели другаде

Според мен ще направиш голяма грешка, ако си я купиш.

Можеш да си обърнеш филма в DVD с ConvertXToDVD(вътре има и линк към наръчник за работа с програмата) и след това да я запишеш с ImgBurn.

ОК,благодаря за инфото ще опитам. :bravo:

Сподели другаде