dimitar_682 Публикувано Януари 23, 2009 Report Share Публикувано Януари 23, 2009 Аз съм новак и не съм много на ти с компютрите появи ми се следният проблем.След ката ъпдейтвах експлоурара се появиха някакви съобщения за проверки за валидноста на уиндоуса може би не е легален но всеки път изтрива картинката на десктопа има ли начин да се премахне това.Компютъра съм гд купувал от фирма и не знам какъв е уиндоуса. Моля помогнете ако може. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Януари 23, 2009 Report Share Публикувано Януари 23, 2009 Аз съм новак и не съм много на ти с компютрите появи ми се следният проблем.След ката ъпдейтвах експлоурара се появиха някакви съобщения за проверки за валидноста на уиндоуса може би не е легален но всеки път изтрива картинката на десктопа има ли начин да се премахне това.Компютъра съм гд купувал от фирма и не знам какъв е уиндоуса. Моля помогнете ако може.http://www.softpedia.com/progDownload/Remo...load-42782.html изтегли този файл и го стартирай.И ако питаш мен спри ъпдейтването на уина.XP е достатъчно стабилна операционна за да има нужда от ъпдейтване.Това е мое мнение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2009 Report Share Публикувано Януари 23, 2009 DIMITAR_682, това, че си купувал компютъра от фирма ама по никакъв начин не значи, че ще да са ти сложили оригинален Windows. Ако е влизал в цената на конфигурацията, тогава ТРЯБВА да е бил легален и можеш да ходиш да се разправяш (че може би и съдиш), но ако си купил само хардуерна конфигурация, тогава няма как да имаш каквито и да било претенции. Те фирмите обикновено вземат някой друг лев, за да инсталират пиратско копие на клиентите си. Това е обичайна практика в може би всички фирми. Дори и да има изключения, те са много малко на брой. Това вече е абсолютна беозчливост и липса на етика - да се прави печалба от пиратски софтуер. Разбира се все пак си говорим за бизнес и то бизнес в България, което автоматично елиминира всякаква етика, правила, скрупули и т.н. Даденият от liver инстурмент ще премахне съобщението, но няма да премахне частта, която прави проверката. Иначе обновяването е всъщност полезно, но трябва да се знае кои ъпдейти да се инсталират, защото не всички са нужни, а и някои може да се окажат проблемни, комбинирани с някои инсталирани програми. Ъпдейтите касаят по-скоро сигурността, а не стабилността. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Януари 24, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Аз съм новак и не съм много на ти с компютрите появи ми се следният проблем.След ката ъпдейтвах експлоурара се появиха някакви съобщения за проверки за валидноста на уиндоуса може би не е легален но всеки път изтрива картинката на десктопа има ли начин да се премахне това.Компютъра съм гд купувал от фирма и не знам какъв е уиндоуса. Моля помогнете ако може. БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩА Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост