Jump to content

Diva Fx74 драйвер най-вероятно

Препоръчан пост

Здравеите. Имам един проблем с моята мп4-ка. Купих я околко преди месец и до 1вата седмица всичко беше наред, докато не ми показа Usb Not Recognized долу в дясния ъгъл на екрана, до езиковото меню. Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен.
Сподели другаде

Можеш да пробваш да му флашнеш фърмуеъра отново, което може и да го съживи. Ако това не проработи, значи най-вероятно плеърът просто е "умрял".

Българинът си мисли, че е много умен, когато купува евтини боклуци. Ето какво става в такива сутиации. Голяма далавера, няма що.

Сподели другаде

Вградена памет – 2 GB

Външна памет – micro SD карта

Голям 2.4 инчов TFT дисплей(262000 цвята)

Вградена 3.7 V литиево-полимерна батерия, USB 2.0

Музикален плейър – MP3, WMA,WAV

Видео плейър – AVI(XviD)

Диктофон - формат WAV

Разглеждане на снимки – JPEG, BMP, GIF

FM радио – диапазон 87.0 – 108 Мhz , автоматично и ръчно търсене на радио станции

Сподели другаде

Честно казано май няма изход от ситуацията. Поне на мен не ми идва на ум такъв за момента. Предполагам проблемът се дължи на хардуерен дефект или на проблем с фърмуеъра. Ако е първото, е нужен сервиз/подмняа. Ако е второто, е добре фърмуеърът да се флашне наново. Такъв обаче не намирам официален. Възможно е на този сайт да има някъде фърмуеър или начин за поправка на твоя проблем, но би било трудно и времеемко да се открие, ако има нещо въобще.
Сподели другаде

• 1 year later...

Искам да попитам коя програма ми тряба за да променя формата на филм за да мога да го гледам на мп4?

МП4 ми чете AVI BMP JPEG MP3 WMA пробвах с доста различни конвертери но никой не ми помогна.

Сподели другаде

Искам да попитам коя програма ми тряба за да променя формата на филм за да мога да го гледам на мп4?

МП4 ми чете AVI BMP JPEG MP3 WMA пробвах с доста различни конвертери но никой не ми помогна.

Total Video Converter,Any Video Converter, също съм ползвал и SmartMovie Converter и до сега не съм имал проблеми :)

Сподели другаде

Нещо ми стана с мп4 реших да си пусна музика и като влязох в плеъра имах само 2 песни от 33, като го включа към PC-то и натисна на Properties ми излиза ,че съм запълнил 600 MB а в същото време имам само 2 песни и като вляза от компютара в самата папка където са ми песните има само 2 ,а снощи си бяха сички.Какво мога да направя за да си върна сичките песни ?
Сподели другаде