GIsho Публикувано Януари 22, 2009 Report Share Публикувано Януари 22, 2009 Здравеите. Имам един проблем с моята мп4-ка. Купих я околко преди месец и до 1вата седмица всичко беше наред, докато не ми показа Usb Not Recognized долу в дясния ъгъл на екрана, до езиковото меню. Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2009 Report Share Публикувано Януари 23, 2009 Въпросният боклучав плеър работи ли на друг компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GIsho Публикувано Януари 23, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2009 Не не работи и там е съштият проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2009 Report Share Публикувано Януари 23, 2009 Можеш да пробваш да му флашнеш фърмуеъра отново, което може и да го съживи. Ако това не проработи, значи най-вероятно плеърът просто е "умрял". Българинът си мисли, че е много умен, когато купува евтини боклуци. Ето какво става в такива сутиации. Голяма далавера, няма що. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GIsho Публикувано Януари 23, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2009 Как ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Плеърът въобще стартира ли като плеър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GIsho Публикувано Януари 24, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Не дори изгасва след като му сложа кабела Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Остави кабела. Говоря дали стартира като го включиш, ако искаш да слушаш музика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GIsho Публикувано Януари 24, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Да там поне работи нормално Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Можеш ли да дадеш техническите данни на плеъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GIsho Публикувано Януари 25, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Вградена памет – 2 GB Външна памет – micro SD карта Голям 2.4 инчов TFT дисплей(262000 цвята) Вградена 3.7 V литиево-полимерна батерия, USB 2.0 Музикален плейър – MP3, WMA,WAV Видео плейър – AVI(XviD) Диктофон - формат WAV Разглеждане на снимки – JPEG, BMP, GIF FM радио – диапазон 87.0 – 108 Мhz , автоматично и ръчно търсене на радио станции Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Честно казано май няма изход от ситуацията. Поне на мен не ми идва на ум такъв за момента. Предполагам проблемът се дължи на хардуерен дефект или на проблем с фърмуеъра. Ако е първото, е нужен сервиз/подмняа. Ако е второто, е добре фърмуеърът да се флашне наново. Такъв обаче не намирам официален. Възможно е на този сайт да има някъде фърмуеър или начин за поправка на твоя проблем, но би било трудно и времеемко да се открие, ако има нещо въобще. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mania Публикувано Август 9, 2010 Report Share Публикувано Август 9, 2010 Искам да попитам коя програма ми тряба за да променя формата на филм за да мога да го гледам на мп4?МП4 ми чете AVI BMP JPEG MP3 WMA пробвах с доста различни конвертери но никой не ми помогна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Август 9, 2010 Report Share Публикувано Август 9, 2010 Искам да попитам коя програма ми тряба за да променя формата на филм за да мога да го гледам на мп4?МП4 ми чете AVI BMP JPEG MP3 WMA пробвах с доста различни конвертери но никой не ми помогна.Total Video Converter,Any Video Converter, също съм ползвал и SmartMovie Converter и до сега не съм имал проблеми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mania Публикувано Август 10, 2010 Report Share Публикувано Август 10, 2010 Нещо ми стана с мп4 реших да си пусна музика и като влязох в плеъра имах само 2 песни от 33, като го включа към PC-то и натисна на Properties ми излиза ,че съм запълнил 600 MB а в същото време имам само 2 песни и като вляза от компютара в самата папка където са ми песните има само 2 ,а снощи си бяха сички.Какво мога да направя за да си върна сичките песни ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост