tankovbg Публикувано Януари 22, 2009 Report Share Публикувано Януари 22, 2009 Имам една безжична клавиатура Logitech EX-110 и част от клавишите спряха да функционират, отворих и видях че една пистичка (върху това прозрачното фолио), която ги свързва е првкъсната. Как да се свърже моля? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 22, 2009 Report Share Публикувано Януари 22, 2009 Потърси електропроводящ лак, лепило или мастило. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Януари 23, 2009 Report Share Публикувано Януари 23, 2009 Има ги в магазините на Konrad, помня, че Конрад имаха магазин на 5-тте кюшета ама не съм ходил от няколко години, а и не мога да ти кажа съвсем точен адрес... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tankovbg Публикувано Януари 23, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2009 Има ги в магазините на Konrad, помня, че Конрад имаха магазин на 5-тте кюшета ама не съм ходил от няколко години, а и не мога да ти кажа съвсем точен адрес...5-тте кюшета са В София, а аз съм от Варна, тук има Конрад, но лепило нямат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Януари 23, 2009 Report Share Публикувано Януари 23, 2009 Е съжалявам тогава, не съобразих, че може да не си от София. Относно Конрадите, не знам, помня, че купувах от тях електропроводящ лак преди няколко години за една рам памет, но те са доста своенравни, едно го има в един магазин, друг в друг и доста често се разминават нещата, и аз не знам, някаква железария търси, така де магазин за електронни компоненти, все някъде трябва да има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост