Dark`Elf Публикувано Май 2, 2006 Report Share Публикувано Май 2, 2006 Здравейте. Наистина знам, че е страшно тъпо да отварям тема точно за това...ама понеже така и не можах д аразбера, това което ще ви питам. Въпросът ми е дали някой знае как се казва опесента, която е към рекламата на новите Нокии - 73**. Ако някой знае как се казва моля да ми помогне. Искам да знам само заглавието. Благодаря предварително и се извинявам за аБсурдната тема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Май 3, 2006 Report Share Публикувано Май 3, 2006 Привет! Не ти Ъпсурдна темата След известно търсене, намерих това предпложение: World of Flowers - DjSayem Пък защото имаш и много късмет, случайно се натъкнах и на това: това и това. Надявам се да съм познала Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Май 4, 2006 Author Report Share Публикувано Май 4, 2006 Mire, много ти благодаря за тези неща. Да знаеш имаш една бира от мен(незнам дали обичаш, ако не обичаш ще те черпя с нещо друго) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Май 4, 2006 Report Share Публикувано Май 4, 2006 Обичам, как да не обичам, даже много обичам ) Много се радвам, че успях да помогна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост