GEORGIMV Публикувано Януари 20, 2009 Report Share Публикувано Януари 20, 2009 проверих във форума но не можах да намеря файла който оправяше грешките във photoshopако някой се сеща за какво става на въпрос моля да ми го даде Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 20, 2009 Report Share Публикувано Януари 20, 2009 Грешки ? Ще уточниш ли какви са тези грешки ? Photoshop може да направи хиляди грешки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GEORGIMV Публикувано Януари 20, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 20, 2009 Грешки ? Ще уточниш ли какви са тези грешки ? Photoshop може да направи хиляди грешки ето това се оправяше с този файл Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 20, 2009 Report Share Публикувано Януари 20, 2009 Не знам за такъв файл, но като напишеш тази грешка в Google излизат хиляди решения Можеш да пробваш да махнеш от папката Fonts някои или повече шрифтове и да ги сложиш в друга папка и да пробваш да отваряш и пишеш с Photoshop на всеки опит. Лично при мен също това е проработило. След като се оправи, ги поставяш обратно там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GEORGIMV Публикувано Януари 20, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 20, 2009 Не знам за такъв файл, но като напишеш тази грешка в Google излизат хиляди решения Можеш да пробваш да махнеш от папката Fonts някои или повече шрифтове и да ги сложиш в друга папка и да пробваш да отваряш и пишеш с Photoshop на всеки опит. Лично при мен също това е проработило. След като се оправи, ги поставяш обратно там.Велиславчо ето ти файла мой човек ако потрябва и на друг да знае че ги оправя тези грешки ето Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Януари 21, 2009 Report Share Публикувано Януари 21, 2009 deja vu ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост