liver Публикувано Януари 19, 2009 Report Share Публикувано Януари 19, 2009 Здравейте.За много години на всички.Имам следния проблем:след задаване в control panel при неактивност на компютъра ми на 5-тата минута да се включи скрийнсйвъра ,а на 10-тата да се изключи монитора,понякога се получава така,че скрийна се включва,но монитора не се изключва и си стой на скрийнсейвър.Преинсталирах уина на 2 пъти в последния месец,но вчера пак ми го направи този номер.Преди преинсталацията понякога пък ставаше обратното:пропуска се скрийнсейвъра ,а монитора се изключва когато му е зададено времето.Тествах хардуеъра с каквото можах:prime 95,memtest,videocard stabillity test,ati tools,3d mark,но не ми даде грешка нито един от тези тестове.нямам забивания на компа,рестарти или сини екрани.В игрите също няма ядове.Вече почвам да се чудя защо се получва така.конфигурацията ми е следната:видеокарта-8800gt,процесор Е8400,дъно-p35 ds3r;rev2.0,ram_supert cl5-2x1gb,захранване-500w bluestorm.Питах и по други форуми,получих различни съвети,които пробвах,но проблема пак остава.С xp sp3,32bit съм.Моля за съвети и предложения.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 19, 2009 Report Share Публикувано Януари 19, 2009 Със същия ли Windows ли си пробвал и трите пъти ? Чист ли е или някаква самоделка ?Какви програми имаш инсталирани, има ли някакви за модификация на операционната система ? Пробвал ли си със SP2 ?Може ли все пак по един шот на Power Options и на прозореца на Sceen Saver. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Януари 19, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2009 Със същия ли Windows ли си пробвал и трите пъти ? Чист ли е или някаква самоделка ?Какви програми имаш инсталирани, има ли някакви за модификация на операционната система ? Пробвал ли си със SP2 ?Може ли все пак по един шот на Power Options и на прозореца на Sceen Saver. И двата уина са със sp2,върху които след това инсталирам sp3 и са ми дадени от мои познати,които нямат този проблем.Нямам модификации по уина.Не го ъпдейтвам.Само съм си сложил windows themes ROYALE NOIR\ZUNE.Със SP2 бях преди 7-8 месеца,но и аз от скоро си оставям вечер компа включен и може преди това да го е имало проблема,но да не се е забелязвал,защото като не ползвах компа го спирах и няма как да се види.Още повече,че след последната преинсталация...от преди 9-10 дена,веднъж само го направи този номер(скрийна се включи ,а монитора не се изключи),а преди това по често го правеше.Като програми имам стандартни приложения.Нямам такива,които изискват по специфични познания и може да объркам нещо.Тези,които са за почистване на регистри и оптимизация и евентуално могат да оплескат нещо са само ccleaner \tune up utilities\driver cleaner pro\revo uninstaer.Но не вярвам.За вируси и спайуеър сканирах с авира,spyware doctor 6,superantispyware,malware bites.Не е от това,убеден съм.Както не е от power options проблема,тъй като съм задал каквото трябва.На прозореца на скрийсейвър пише WAIT:-5 minutes\на TURN OFF MONITOR-10.Биоса ми обаче е F13c бета версия.Това да е проблем...не знам,но не съм чел оплаквания от него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост