barziru Публикувано Януари 19, 2009 Report Share Публикувано Януари 19, 2009 Здравейте,имам проблем с инсталацията на софтуера на мултифункционалното устройство "HP COLOR LASERJET CM1312nfi MFP"-след инсталацията ми изписва следното съобщение-(Specified Registry key 'SOFTWARE\Wow6432Node\hewlett-packard\sheduledlaunch\clg_1312_mfp_series'not found in Registry in either this exact location,or the WOW6432location-това съобщение излиза при всеки рестарт. ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 19, 2009 Report Share Публикувано Януари 19, 2009 Под каква операционна система се получава тази грешка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barziru Публикувано Януари 20, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 20, 2009 Под каква операционна система се получава тази грешка?РАБОТЯ СЪС WINDOWS XP PRO Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Януари 20, 2009 Report Share Публикувано Януари 20, 2009 Опита ли да премахнеш и преинсталираш отново драйвъра на принтера? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yels Публикувано Май 27, 2009 Report Share Публикувано Май 27, 2009 И аз имам същия проблем но съм с виста Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 27, 2009 Report Share Публикувано Май 27, 2009 Изпълни ли препоръката в коментара преди твоя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост