Jump to content

Проблем с инсталирането на Windows XP на лаптоп

emil9216

Препоръчан пост

Здравейте имам следния проблем-Опитвам се да инсталирам windows xp

Правя всичко в БИОС -почва да копира driverite и стига до едно положение и гасне

Не ми е TOSHIBA лаптопа,няма марка,отпреди време се инсталваше без проблеми

(преди 1 година ) сега вече незнам защо се получава така не мога да си дам отговор,не ми се вярва да е от харда

Незнам :(

Сподели другаде

• Отговори 34
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Виж в този линк и ще ти стане ясно какъв е проблема HP G60-125NR Но ако не се сещаш Ето го проблема - искаш да инсталираш ХР но обърнал ли си внимание на това а съм сигурен че се опитваш да инсталираш 32-bit операционна система!!! Опитай с 64-bit-ова и тогава кажи дали го има пак проблема!!! :computer:

п.с Не е нужно да ходиш до Хаваите и тук има специалисти!!! Не е лошо да им го занесеш за да видят с очите си какъв е проблема ,тук колкото и да пишем няма как да видим какво става в твоя компютър!!! :computer:

Това за операционната система откъде го измисли?

BTW:

Бих дал линк към Windows с интегрирани драйвъри за Сата райд контролера,но това е против правилата на форума.Инфо как да си го направите сами.

http://driverpacks.net/

Сподели другаде

Това за операционната система откъде го измисли?

BTW:

Бих дал линк към Windows с интегрирани драйвъри за Сата райд контролера,но това е против правилата на форума.Инфо как да си го направите сами.

Защо питаш - има си 32-bit операционна система и 64-bit операционна система!!!

Ако компютъра е направен за 64-bit операционна система ,как ще сложи 32-bit операционна система?!

Колкото до останалото - и сам си се сетил ,че не трябва да го правиш! А и самоделки никому не са нужни! :computer:

Сподели другаде

Защо питаш - има си 32-bit операционна система и 64-bit операционна система!!!

Ако компютъра е направен за 64-bit операционна система ,как ще сложи 32-bit операционна система?!

Колкото до останалото - и сам си се сетил ,че не трябва да го правиш! А и самоделки никому не са нужни! :computer:

Приятелю,нямам нищо против теб,но първо се образовай и тогава давай акъл.Има 32 битов процесор,както и 64,няма значение дали на 64 бит,ще сложиш 32 бит.операционна система,но не можеш на 32 да сложиш 64 битова операционна система.А относно самоделката мога само да ти кажа,че хората които разработват програмата са 100 години напред и петдесет в ляво от мен и теб.Това е пакета masstorage,всички драйвъри за различните Сата райд контролери на дъната.Такива драйвъри има вградени само във Виста и Windows7, и за това най-често при лаптопите го има този проблем и не може да се качи XP

Сподели другаде