knepper Публикувано Декември 4, 2009 Report Share Публикувано Декември 4, 2009 Здравейте имам следния проблем-Опитвам се да инсталирам windows xpПравя всичко в БИОС -почва да копира driverite и стига до едно положение и гаснеНе ми е TOSHIBA лаптопа,няма марка,отпреди време се инсталваше без проблеми (преди 1 година ) сега вече незнам защо се получава така не мога да си дам отговор,не ми се вярва да е от харда Незнам :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 7, 2009 Report Share Публикувано Декември 7, 2009 Звучи ми като хардуерен проблем с твърдия диск, оптичното устойство и/или батерията. Сервиз би бил добра идея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
presents Публикувано Декември 7, 2009 Report Share Публикувано Декември 7, 2009 Виж в този линк и ще ти стане ясно какъв е проблема HP G60-125NR Но ако не се сещаш Ето го проблема - искаш да инсталираш ХР но обърнал ли си внимание на това а съм сигурен че се опитваш да инсталираш 32-bit операционна система!!! Опитай с 64-bit-ова и тогава кажи дали го има пак проблема!!! п.с Не е нужно да ходиш до Хаваите и тук има специалисти!!! Не е лошо да им го занесеш за да видят с очите си какъв е проблема ,тук колкото и да пишем няма как да видим какво става в твоя компютър!!! Това за операционната система откъде го измисли? BTW: Бих дал линк към Windows с интегрирани драйвъри за Сата райд контролера,но това е против правилата на форума.Инфо как да си го направите сами. http://driverpacks.net/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Декември 7, 2009 Report Share Публикувано Декември 7, 2009 Това за операционната система откъде го измисли? BTW: Бих дал линк към Windows с интегрирани драйвъри за Сата райд контролера,но това е против правилата на форума.Инфо как да си го направите сами. Защо питаш - има си 32-bit операционна система и 64-bit операционна система!!!Ако компютъра е направен за 64-bit операционна система ,как ще сложи 32-bit операционна система?! Колкото до останалото - и сам си се сетил ,че не трябва да го правиш! А и самоделки никому не са нужни! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
presents Публикувано Декември 8, 2009 Report Share Публикувано Декември 8, 2009 Защо питаш - има си 32-bit операционна система и 64-bit операционна система!!!Ако компютъра е направен за 64-bit операционна система ,как ще сложи 32-bit операционна система?! Колкото до останалото - и сам си се сетил ,че не трябва да го правиш! А и самоделки никому не са нужни! Приятелю,нямам нищо против теб,но първо се образовай и тогава давай акъл.Има 32 битов процесор,както и 64,няма значение дали на 64 бит,ще сложиш 32 бит.операционна система,но не можеш на 32 да сложиш 64 битова операционна система.А относно самоделката мога само да ти кажа,че хората които разработват програмата са 100 години напред и петдесет в ляво от мен и теб.Това е пакета masstorage,всички драйвъри за различните Сата райд контролери на дъната.Такива драйвъри има вградени само във Виста и Windows7, и за това най-често при лаптопите го има този проблем и не може да се качи XP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост