Dakata21 Публикувано Януари 16, 2009 Report Share Публикувано Януари 16, 2009 Бихте ли ми препоръчали плеър, който да въпроизвежда филмите на широкоекранен монитор без да има черни ленти отстрани. В момента съм с GOM Player, но не ми допада много. Имам и ffdshow за WMP, но не мога да го настроя така, че да изчезнат тези линии. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 16, 2009 Report Share Публикувано Януари 16, 2009 Всеки плеър с опция Pan Scan може да ти поскрие черните ленти отляво и отдясно малко или много. Така обаче ще загубиш малко от видео потока отгоре и отдолу. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dakata21 Публикувано Януари 16, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2009 А как да го направя при WMP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 16, 2009 Report Share Публикувано Януари 16, 2009 Лично аз използвам WMP9 и мога да заявя, че при него плеър това не е възможно (не и без поне DivXG400 филтъра, който мисля, че има нещо подобно на това, което ти трябва). За по-новите версии на WMP също мисля, че не е възможно, но само предполагам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dakata21 Публикувано Януари 16, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2009 ОК Мерси! Ще измисля нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Януари 16, 2009 Report Share Публикувано Януари 16, 2009 KMPlayer -> Екранно управление -> Overscan (Ctrl+Alt+Enter) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dakata21 Публикувано Януари 17, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 17, 2009 За КМ знам, но последната версия започна да забива често и го махнах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост