boyo76 Публикувано Януари 16, 2009 Report Share Публикувано Януари 16, 2009 Здравейте!някой може ли да ми каже защо така ми излиза този сайт?С Виста съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 16, 2009 Report Share Публикувано Януари 16, 2009 Какъв е този сайт-документ ?? Дай повече информация. Снимки и нещо такова. С кой браузър гледаш 'сайта' или каквото там гледаш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boyo76 Публикувано Януари 20, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 20, 2009 Какъв е този сайт-документ ?? Дай повече информация. Снимки и нещо такова. С кой браузър гледаш 'сайта' или каквото там гледаш ?На Word просто пейстнах сайта след като го бях отворил с интернет експлорер.Тук в работа само с експлорер работя,не мога да инсталирам нищо.На документа е снимка по начина по който се отваря сайта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 20, 2009 Report Share Публикувано Януари 20, 2009 Снимка с 580 страници ?Може ли просто да дадеш сайта за да видим дали и на нас излиза така. Ти пробвал ли си от друго място ? Инсталирани ли са всички шрифтове на компютъра ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boyo76 Публикувано Януари 20, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 20, 2009 Снимка с 580 страници ?Може ли просто да дадеш сайта за да видим дали и на нас излиза така. Ти пробвал ли си от друго място ? Инсталирани ли са всички шрифтове на компютъра ?В нас като съм си излиза съвсем нормално,но тук в работата ми излиза по начина по който съм го копи пейст на документа. www.gepime.com Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост