Jump to content

Проблем с Виста хоумс беисик английски

zliqdqvol

Препоръчан пост

:yesss: Здравеите преинсталирах си компютара на скоро но не мога да си настроя регионалните езикови настройки? Със английските софтуери няма провлем когато ги инсталирам работят си добре и се деинсталират правилно но със българските нещо нищо не става.Когато инсталирам някои го приема примерно уеб камерата поставям юесби кавела и се инсталира нещо си и примерно в скаипа тя си равоти но когато и сложа драивера тои се инсталира влизам в менюто на камерата и се опитвам да снимам но не става след което искам да го деинсталирам и започвам дава ми го на български но там кадето трябва да пише промени,поправи или премахни всичко се появяват някакви въпросителни и ероглифи и всички програми на бг език ми правят някакви такива провлеми едно и също.Преди преинсталацията нямаше проблеми мисьлта ми е ако можете да погледнете вьв вашите висти какво пише. Ето ви няколко снимки и много ви благодаря :help:

между др. си изтеглих вистализатор както и българския интерфейсен пакет за моя модел и пак същото за това я виждате на бг.

Сподели другаде

Как успяваш да пишеш толкова неграмотно е направо мистерия за мен. Уж българи живеят в българия и българи посещават форума, а около поне 70% от тях не могат да пишат на въпросния език, който уж им е роден и майчин. А може би е някакъв уникален вирус или ген, който засяга повечето българи и им създава фобии от въпросния език и особено от запетаите.

Ако някой ден някой реши да прави български научнофантастичен филм или филм на ужасите, то вместо извънземни или чудовища/зомбита ще е далеч по-добре да се използват гигантски, ходещи запетаи. Филмът да е нещо от рода на "Нашествието на гигантските запетаи" или "Нощта на живите запетаи". Въпросните препипнателни знаци може и да не въздействат силно на хората, живеещи на запад, но пък за сметка на това ще имат многократно по-силно въздействие върху нашенската аудитория и съм сигурен, че ще има доста повече настръхнали косми, побиване на тръпки и дори изцапани отзад гащи при вида на въпросните страховити и смразяващи кръвта (на българина) елементи на българския (и повечето други) езици.

'Ми така де, толкова много хора упорито отказват да ги ползват, не може да няма някаква причина. Българинът като цяло се мисли за много умен, така явно ще да е нещо друго.

Иначе, по темата: като за начало погледни тази тема.

Освен това премахнах снимките ти, защото бяха меко казано ужасни. Дай скрийншотове. Виж тази тема за повече информация.

Сподели другаде