maerto Публикувано Януари 15, 2009 Report Share Публикувано Януари 15, 2009 Приветпонякога като имам отворени няколко страници и прмерно плеяр картината и звука ми изчезжат за известно време,има само черен екран.Виндоса ми е екс пи, а кодеците ми са за Виста 32 бита.вазмойно ли тожа да е причината? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Януари 15, 2009 Report Share Публикувано Януари 15, 2009 Какви точно кодеци са инсталирани? Какъв плеър използваш за гледане на филми? Каква е видеокартата и драйверите (версия), които си ѝ инсталирал? За сега мога да кажа, че най-вероятно проблемът идва от кодеците. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Януари 16, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2009 Какви точно кодеци са инсталирани? Какъв плеър използваш за гледане на филми? Каква е видеокартата и драйверите (версия), които си ѝ инсталирал? За сега мога да кажа, че най-вероятно проблемът идва от кодеците Кодеците са Виста Кодек Пакедж версиа 464винаги ползвам Би Ес Плеар за филмите видеокартата е нВДИА Ге Форсе Фх 5200 128Мб драивари nv4_disp 6.14.10.5673 - nVIDIA ForceWare 56.73 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Януари 16, 2009 Report Share Публикувано Януари 16, 2009 Опитай да стартираш филма чрез GOM Player и виж дали има проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Януари 16, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 16, 2009 Опитай да стартираш филма чрез GOM Player и виж дали има проблеми. инсталирах го и засега няма проблеми.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост