Jump to content

Въпрос за елемент в Event Viewer - Security

boyo76

Препоръчан пост

Здравейте отново.Искам да ви попитам може ли някой да ми каже какво значи това:Това се появи отскоро в manage-event views-security.Нещо напоследък компютъра ми не работи като хората,по-бавен е,експлорера нещо се бъгна и той......С Win XP съм.
Сподели другаде

Не е приятно това, което ти се случва. И все пак животът продължава. Между другото, знаеше ли, че бариерните рифове около Австралия съдържат 1/4 от целия морски живот на планетата?
Сподели другаде

Не е приятно това, което ти се случва. И все пак животът продължава. Между другото, знаеше ли, че бариерните рифове около Австралия съдържат 1/4 от целия морски живот на планетата?

Знам че не е приятно това което се случва,въпроса е какво да направя.

Сподели другаде

Можеш да откажеш пиенето например.

Ааааа това е доста трудна задача,да не кажа невъзможна :haha: Сериозно питам,може ли някой да каже какво се е случило и от къде се появи това нещо?

Сподели другаде

Е, още ли не се усети?

Как искаш да ти се помогне, след като не си дал на практика никаква полезна информация. Прикаченият от теб файл е безполезен. Единственото нещо, което ни дава някаква насока, е това, че ползваш Windows XP. Това обаче е капка в океана. Не казваш коя версия на Service Pack, дали е самоделка или не, какви ТОЧНО проблеми имаш, какво точно се случва, откога е така, има ли съобщения за грешки и какви са те, с какъв хардуер разполагаш, какво си правил по системата, преди да стане така и т.н.

В твоя случай мога да ти изтърся само едно "'ми, преинсталирай си Windows-a", не защото е решение, а защото нямам информация, с която да работя, за да ти дам някакъв друг отговор.

Твоят коментар ми звучи ей така: "Абе, проблеми имам тука с колата. Нещо такова е, дето, абе и аз не знам какво, ама знам, че има проблем. Трябва да се реши проблема с колата, ама не знам как да го реша. Помагайте да го реша. Колата е Honda."

Сподели другаде

• 5 months later...
Иформацията в event viewer\system колко време се пази?Питам,защото инфото там ми е от 10-юни,а операционната не е инсталирана тогава,а доста по-рано.Нормално ли е?В application например е от 23-ти май,когато е инсталирана операционната.
Сподели другаде