coojoe_213 Публикувано Януари 11, 2009 Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Здравейте. Имам една конзола от 20тина дни вече, а като реша да си кача снимки от фотоапарата или някой wallpaper не става. Четох и в един сайт, който е специално за псп, но никъде нищо не пише. Ползвам WinAVI MP4 Converter, за филмчета. Някой ми беше споменал, че се правят някакви папки на мемори картата, но незнам какви са тея папки.Псп-то е чисто ново, ''без глупости''. Случайно някой ако знае или предполага как мога да си кача снимки нека да ми каже. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Януари 11, 2009 Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Така изглежда основната директория на PSP с последната версия на хакнатия фирмуер. Очевидно е кое къде се слага. Ако беше дал формат на картата при първото й поставяне, щеше само да си направи тези папки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Януари 11, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Благодаря, получи се...,чак не ми се вярваше, че ще успея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост