Sorsha Публикувано Януари 11, 2009 Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Вчера както си работеше и спря. Тъпо, но факт! Първо ми спря интернета, след дълго ровене на сам на там, ми каза че проблема е в драйвера на видеото и затова не работи. Свалих нови драйвери, инсталирах ги както си му е реда, но уви пак нищо. Сега забелязвам че се е появила нова папка Program files (84) която я нямаше преди. И защо (84) като вистата е 64 б с SP1? Дали е вирус или пък нови updates ? Просто си нямам идея. Не знам каде е проблема от скоро съм с виста. Сега ми приключи Sistem Restore, върнах го от онзи ден, и тръгнаха някой програми,но не всичко. Просто търся съвети дали да преинсталирам или не, а като гледам тук хората доста разбират не като мене Благодаря на всички предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 11, 2009 Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Как точно си разбрал, че проблемът е във видео драйверите? С какъв хардуер разполагаш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sorsha Публикувано Януари 12, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2009 Ами така казва Вистата ! Control panel / Perfomance Information / Problem reports и там пише че проблема е в драйвера на видеото. Иначе параметрите са : Intel Core Quad Q6600 2.4 GHz, 4 GB ram, NVIDIA Gefors 9600 GT , ASUS Maximus Formula II . То ако не бяха тези параметри щях да си остана с ХР, но ми казаха че само 64 бит версия на Виста ще го подкара с 4-те ядра и 4 гб памет. *И ме извинете за грешния раздел в които бях пуснал темата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 12, 2009 Report Share Публикувано Януари 12, 2009 Ами така казва Вистата ! Control panel / Perfomance Information / Problem reports и там пише че проблема е в драйвера на видеото. Иначе параметрите са : Intel Core Quad Q6600 2.4 GHz, 4 GB ram, NVIDIA Gefors 9600 GT , ASUS Maximus Formula II . То ако не бяха тези параметри щях да си остана с ХР, но ми казаха че само 64 бит версия на Виста ще го подкара с 4-те ядра и 4 гб памет. *И ме извинете за грешния раздел в които бях пуснал темата Сигурен ли си, че е Program files (84) а не 64. Освен това 64 битова версия на драйвера на nVidia ли свали? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sorsha Публикувано Януари 12, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2009 100 % съм сигурен. Само че не е 84, а 86 грешка съм направил. Не знам как да направя скриншот за да ти покажа. Преди да се бъгне папката беше Program files (64) а сега е Program files (86)с дата 01/11/2009 точно когато се случи проблема. И драйвера който свалих е за виста 64 бит пак на 100 % съм сигурен. Сега работи, но след като го върнах с два дена. Просто ми е интересно как така, както си работеше и си играех на WoW просто ме дисконектна и след което се появиха тези проблеми. Спря интернета след което и програмите и ми каза че проблема е във видеото! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост