Deyan92 Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Някой може ли да ми каже от къде мога да си сваля безплатни текстури за сайта.(текстурите са повтарящите се мотиви за фон на сайтове - използват се за да не са еднообразни сайтовете.Можете ли да ми кажете от къде да си истягля или някои "textures packs" пълни с текстури да си ги имам на компа.Моля помогнете !!! Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Ех ама мързел те е да напишеш и провериш 10тина линка в Google! - http://www.fg-a.com/backgrounds.htm Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Януари 11, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Тука има само backgrounds. Аз си намерих сайт ама неможах да си махна темата. Всъщност е това са текстури textures . Ако някой знае още моля да сподели. Free textures Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 11, 2009 Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Честно казано даденото от VIS са също текстури. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Януари 11, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 11, 2009 А нещо headers за сайт (Шапките на сайтовете отгоре) Никъде немога да ги намера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 13, 2009 Report Share Публикувано Януари 13, 2009 Можеш да си нарисуваш, да си намериш нещо в гоогле като напишеш думата, която искаш. Да вземеш картинката и да я ползваш. Има много безплатни редактори, с които можеш да си я преработиш. Тук няма как да ти дадем точно каквото искаш, защото не знаем какво точно искаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост