trapped Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Та така. Ако някой се е чудил що ме нямаше напоследък - да не се чуди. Правих сайт. Има го в подписа ми. Още ТУК бях писал. Сайтът има и форум /Тука е място да кажа, че ще се радвам ако Милен се навие на размяна на банери или да ме включи в приятели или препоръчваме или нещо такова/. Само че сайтът бе нападнат от психопат. Не е бот, а истински психар. Всеки ден пуска по 50 нови "мнения" на юридическа тематика. Ежи се на всички и обижда. Затова ми трябва помощ. Форумът има 100 поста, а психопатът пуска по 30-40 "поста" /копи-пейст едно и също/ на ден, което е повече от 1/3 от съдържанието на форума. Нямам време ежечасно да следя нещата, имам помощници, но не стигат. "Мненията" са в този дух:http://www.lawsbg.com/forum/index.php?topic=62.msg265#msg265 Т.е. абсурдни. Човекът не е много добре с психиката, защото го банвам всеки ден, но влиза през проксита и пише пак. Негодува срещу технологичния възход, който му краде от клиентите, а той явно е от тези алчните адвокати, които таксуват клиентите си на парче за всяка тяхна дума. За да стане ясно обяснявам: Това е все едно във форума на софтвизия да влизат разни програмисти, които да казват на всеки, който зададе въпрос по темата, че е муфтаджия и андрешко. Че консултациите не са безплатни и само програмист или дизайнер има право да дава такива по дадените теми. Да кълне по тия, дето отговарят на въпросите и да им казва, че са срам за гилдията, а на останалите да ги обижда, че не са учили с години за това, за което говорят. Накратко: понеже не мога да следя форума ежеминутно...трябват ми модератори. Абсурдно е форум със сто мнения да се модерира от няколко човека, но в случая има нужда, защото един потребител прави 30% от съдържанието на форума спам и флууд. Не е нужно да разбирате от право, но би било добре. Преди психара влизаше и на сайта да пуска коментари по статиите /все юридически/, но се отказа. Форумът му е по-сладък сякаш. Който има желание - да ми пише. Модове, не ми трийте темата, не рекламирам, верно съм под пара. Бе що не малко реклама: ако на някой му трябва юридическа помощ за нещо - да пише на сайта. От три месеца го има, добре се развива - май са по 800 уникални на ден ама не им разбирам на уеб каунтерите. С Джумла го правих, да са живи и здрави момчетата. Айде весело. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Защо просто не го блокираш този "психар" . Изтрии му акаунта и т.н. или просто му сложи забрана за постинг във форума и сайта . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CNews Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Защо просто не го блокираш този "психар" . Изтрии му акаунта и т.н. или просто му сложи забрана за постинг във форума и сайта .не става.Ще влезе с друго IP,ще се регистрира с нова поща и нов ник.И Така всеки път Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Този наистина е голям образ цък Бих помогнал,но нямам свободно време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Форума трябва да има опция за одобряване на написаното.Активирай го за известно време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trapped Публикувано Януари 10, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Не съм се изразил правилно. Аз го банвам всеки ден. Трия му акаунта, банвам и Ай Пи-то и И-мейла. Всичко, което ми позволява форумната система. Оня се регва с друго Ай пи, с друг и мейл и пак почва... Знам, че е упорит, защото спами така в лекс.бг от две години...Поне. Има десетки теми за него от рода на тази: http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=5&...003&start=0 И тази:http://www.psavova.lex.bg/forum/viewtopic....p;sk=t&sd=a И тази:http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=31078 И тази:http://lex.bg/forum/viewtopic.php?p=219173 Както виждате, хорица...Героят е стабилно възпят и то от не десетки, а стотици потребители. Търсим генерално решение. В друг форум, където се обърнах със същия рекуест за помощ предлагат да банна всички държави без българия. Поне да търси само БГ Ай ПИ-та... НО знам, че и това трудно ще помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Не съм се изразил правилно. Аз го банвам всеки ден. Трия му акаунта, банвам и Ай Пи-то и И-мейла. Всичко, което ми позволява форумната система. Оня се регва с друго Ай пи, с друг и мейл и пак почва...Добре де но форума трябва да има опция за одобряване на написаното. Активирай го за известно време. Така и 100 мнения да напише ще могат да се четат само след като ги одобриш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост