Yang_G Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Здравейте!Търся програма като "TEAM VIEWER",но ми трябва да може да се влиза в компютри, които нямат интернет,а само са в LAN.Пример:имам два компа без интернет(но в LAN) и искам да управлявам с единия другия и обратното.Надявам се да сте ме разбрали! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Мисля, че TeamViewer трябва да се справи с това. Алтернатива на TeamViewer е Remote Administrator, която обаче е платена. Лично аз бих ти предложил UltraVNC, която според мен е най-добрата VNC програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Yang_G Публикувано Януари 10, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Да,и аз мисля че трябва да се справи,но уви!Нищо не става.Ще пробвам ULTRA VNC STABLE...!Мерси много!За пореден път ми помогнахте! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 TightVNC също е добра безплатна алтернатива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Привет, Има още една много добра програма безплатна, самата прогррама VNC Поздрави!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bg_mammoth Публикувано Март 1, 2009 Report Share Публикувано Март 1, 2009 И от мен една програма ShowMyPC, безплатна и портативна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост