PMXM Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Влязох в един сайт да гледам клипчета , но ми изписа , че трябва първо да си изтегля някаква програма.Аз идиота я изтеглих и след това започна да ми се изписава че имам вирус. Реших да си рестартирам компа , но откакто го рестартирах не може да тръгне тоест тръгва но ми пише че трябва да изчакам 30 сек.И след това вс се повтаря отново и отново с 30 сек.Някои ако може да помогне да пише.Благодаря предварително . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GEORGIMV Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Влязох в един сайт да гледам клип4ета , но ми изписа , 4е трябвА първо да си изтегля някаква програма.Аз идиота я изтеглих и след това запо4на да ми се изписава 4е имам вирус.Ре6их да си рестартирам компа , но откакто го рестартирах не може да тръгне тоест тръгва но ми пи6е 4е трябва да изчакам 30 сек.И след това вс се повтаря отново и отново с 30 сек.Някои ако може да помогне да пи6е.Благодаря предварително .пробвай под сейв мод да влезнеш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 @ PMXM - Здравей и добре дошъл във форума на SoftVisia! Moже да опиташ да спреш рестартирането чрез въвеждане на командата "shutdown -a" в RUN. След това вече е редно да сканираш системата с антивирусната си програма (като преди това е обновена, разбира се), а също и с инструменти като Malwarebytes Anti-Malware, SUPERAntiSpyware Free и Microsoft Malicious Software Removal Tool. Също така да се увериш, че операционната система е обновена. След това е препоръчително да предоставиш Log-файлове от AutoRuns и HiJackthis v2.0.2 (особено, ако все още проблемът продължава).Стартирай файла Autoruns.exe и направи следното:а) Избери Options -> Hide Microsoft Entries и Verify Code Signatures. б) Избери File -> Refresh или натисни F5. в) Избери File -> Export As. Запази файла на твърдия диск и копирай съдържанието му в темата. а) Инсталирай HijackThis и преименувай HiJackThis.exe (.exe файлът, а не shortcut-a на работния плот) на нещо друго по твой избор. б) Стартирай го.в) Избери Do a system scan and save a logfile.Запази файла някъде на твърдия диск и след това копирай съдържанието му в темата, заедно с това от Log-файла на Autoruns Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PMXM Публикувано Януари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Благодаря за съветите , но аз нямам никакъв контрол над компютъра.Нищо не мога да направя.Каквото и да натискам нищо не се получава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Би ли дефинирал какво разбираш под "нямам никакъв контрол"? За сега мога да препоръчам да стартираш системата в режим Safe Mode + Networking и да се опиташ да изпълниш първата част от инструкциите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PMXM Публикувано Януари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Под нямам контрол имам предвид , че когато си вкл. комп. ми се изписва че трябва да изчакам 30 сек или да натисна start windows normally каквото и да натисна нищо не става.Пълна липса на контрол нищо не мога да направя и чакам 30 сек , но като изтекат компютъра все едно се рестартира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Аха ... това е коренно различно от това, за което помислих, че става дума. Трябваше да споменеш в началото, че компютърът изобщо не стига до зареждане на OS. На този екран опитай да избереш опцията Last Known Good Configuration и натисни Enter. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PMXM Публикувано Януари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Не ме разбираш.Клавиатурата ми сякаш е блокирала.Нищо не мога да натисна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Myself Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Не ме разбираш.Клавиатурата ми сякаш е блокирала.Нищо не мога да натисна. Да не би клавиатурата да е с USB. Ако е така,пробвай с нормална,може би ще реагира.Поне при мене беше така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Да, ако е с USB клавиатура този екран няма да може да се контролира. Тогава решението е да се сложи PS/2 клавиатура временно или да се погледне дали в BIOS-а има опция USB Keyboard Support (или подобна), която след активиране би трябвало да осигури контрол над този екран и с USB клавиатура. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост