monitor Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Тъй като ми инсталираха WinXp сега е SP3 и искам да питам как мога да оправя следващият проблем --> Мониторът ми дава някакви гадни цветове Видео картат ми е nVidia GeForce FX5500 Мониторът ми е Philips 17 CRT Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Тъй като ми инсталираха WinXp сега е SP3 и искам да питам как мога да оправя следващият проблем --> Мониторът ми дава някакви гадни цветове Видео картат ми е nVidia GeForce FX5500 Мониторът ми е Philips 17 CRT Драйверите за видео картата сложени ли са ? А ко не са ги инсталирай Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monitor Публикувано Януари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Сложени са, дискът е VGA Driver Ver G2.03 но преди не ми е правило така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Препоръчвам да си изтеглиш и инсталираш най-новичките драйвери от сайта на NVIDIA, вместо тези от този диск.И ще е да обясниш какви са точно тези "гадни цветове". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monitor Публикувано Януари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Дай ми точен линк към драйвърите. ЕМи червеното ми го заменя с черно зеленото със някво жълто ла*няно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Да ти дам точен линк? Ти не можеш да напишеш www.nvidia.com в браузъра си и да потърсиш сам? Намират се за 10 секунди (зависи от нета, де). Толкова ли е сложно да му се не види? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monitor Публикувано Януари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Незнам кое да натисна моляте дай ми за моята карта плс. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Не чак толкова рядка комбинация от липса на грам компютърни умения и български мързел. NVIDIA ForceWare 175.19 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monitor Публикувано Януари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2009 а стават ли за WinXpSp3? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Драйверите са за Windows XP. Това включва и всякакви сервизни пакети. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monitor Публикувано Януари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Никакъв резултат :S Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 А този монитор тестван ли е на друга система? Под Safe Mode има ли проблеми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monitor Публикувано Януари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Сложиха ми този Уиндоус преди 3 дена Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Сложиха ми този Уиндоус преди 3 дена Преди нямало ли е проблеми ? Пробвай го на друг комютър, ако и там е така може би проблема е в монитора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост