FAlonso Публикувано Януари 8, 2009 Report Share Публикувано Януари 8, 2009 Значи на майка ми компа в магазина по някой път още при стартиране забива дори някои пат и на черен екран и се оправя след НЯКОЛКО рестарта, а да не говорим като печката е обърната към него забива тотално и пак след половин час рестартове се оправя а иначе не загрява. Ходи един път на ремонт кат почна да ги прави тези щуротия и уж го оправиха като смениха кабела на харда ама пак прави същите щуротии и сега пак е на ремонт та искам да питам дали имате някакви идеи да не ме метнат. С XP Sp2 е. И да кажа магажина е за авточасти и има някои доста тежки програми една от коите е 12 GB ако това има значение. Конфигурация не сам много сигурен точно каква но ще направя нещо подобно: Процесор: AMD Atlon 2.6 GHzRam: 512MBВидеото мисля че е 128 но модел не мога да ви кажа.Ако можете помагайте Благодаря Предварително.ПП: Не мога да ви дам много повече инфо, защото пак казвам компа е на ремонт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 8, 2009 Report Share Публикувано Януари 8, 2009 Ами като се завърне можем да кажем повече какво му е, ако все още има проблем. Макар, че предполагам ще го оправят още в сервиза. Предполагам е загрявало нещо доста бързо и е причинявало забиването, но можем само да гадаем. Компютъра от колко време е там, чистен ли е ? Имал ли е проблеми до сега ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FAlonso Публикувано Януари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Ами като се завърне можем да кажем повече какво му е, ако все още има проблем. Макар, че предполагам ще го оправят още в сервиза. Предполагам е загрявало нещо доста бързо и е причинявало забиването, но можем само да гадаем. Компютъра от колко време е там, чистен ли е ? Имал ли е проблеми до сега ? значи доста време е там и не е чистин и се надявам да го оправят. Благодаря все пак за предложението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Не че нещо, но не е много умно да искаш мнения и помощ при положение, че системата не при теб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FAlonso Публикувано Януари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Не че нещо, но не е много умно да искаш мнения и помощ при положение, че системата не при теб.добре исках само едно две мнения и идеи какво може да е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Ми може от много неща да е, но без информация не може да се каже. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FAlonso Публикувано Януари 11, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Ми може от много неща да е, но без информация не може да се каже.Ами добре като се прибере компа ще ви кажа какво е било Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост