FAlonso Публикувано Януари 8, 2009 Report Share Публикувано Януари 8, 2009 Значи преди два три дни ми се наложи за парви път да говоря по скаип на новия комп.Тай де ама от другата страна не ме чуват и понеже това ми се е случвало и на старата щайга почнах да бърникам настройките, но нищо не направих. После се опитах да запиша звук с рекордера на уина, но отново нищо. Пробвах друг мик и пак същия резултат. После тарсих по форумите какво да прява , но отново нищо не се получи. Катата ми е Realteck HD Audio.Уиндолса ми е XP SP3. А машината ми е: Процесор: Intel Core DUO E8400 (3GHz), RAM: 4GB, Видео:NVidia GeForce 9800GT 1GB Иначе ми отчита че има вкаран микрофон и слушалките бачкат перфектно. Моля ви много помагайте ако можете. Ще ви бъда много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Дай шотче от подпрозорец Mixer на прозореца с настройките на звуковата карта (панела нa Realtek). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FAlonso Публикувано Януари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Етоhttp://storage3.album.bg/a68/screen_1160b_10327082.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FAlonso Публикувано Януари 31, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Вчера вкючих една камера и тя имахе и микрофон и се оказа че работи (микрофона). И се оказа че и двата микрофона дето ги пробвах не работят и сега си купих нов и проблема се оправи. Благодаря че се опитахте да ми помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост