sao Публикувано Януари 8, 2009 Report Share Публикувано Януари 8, 2009 Защо DVD-то ми не чете DVD-RAM. Когато си иска го чете когато си иска не. По често е второто :( . Какво да го права? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FAlonso Публикувано Януари 8, 2009 Report Share Публикувано Януари 8, 2009 Защо DVD-то ми не чете DVD-RAM. Когато си иска го чете когато си иска не. По често е второто :( . Какво да го права?какво е DVD-то Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Януари 8, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2009 МАРКАТА Е LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55L Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FAlonso Публикувано Януари 8, 2009 Report Share Публикувано Януари 8, 2009 МАРКАТА Е LG HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55LСажелявам че ще те разочаровам ама най-вероятно DVD-то се е прецакало, но не сам напълно сигорен (75% да речем) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
agentpat Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Защо DVD-то ми не чете DVD-RAM. Когато си иска го чете когато си иска не. По често е второто :( . Какво да го права? Я му направи един ъпдейт на фърмуера и пак опитай и кажи резултатите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Подкрепям мнението на agentpat в случая. И какви точно DVD-RAM носители му подаваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FAlonso Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 извинявай ако съм те подвел с мнението си Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Януари 10, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 10, 2009 диска е 2.8 GB DVD-RAM panasonic. И да питам какво е "фърмуеар"? Не съм на ти с тия неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Фърмуеър е вграденият софтуер на дадено оптично устройство, което отговаря за комуникацията на хардуера в устройството с операционната система. Желателно е да го обновиш. Ето как:1) изтегляш LG GSA-H55L 1.06 (928KB) файла и го разархивираш на удобно място;2) спираш всички ненужни и излишни програми, да има колкото се може по-малко стартирани процеси;3) уверяваш се, че в устройството няма диск (т.е. вадиш ако има);4) стартираш GSA-H55L_106.exe;5) от падащото меню избираш устройството, ако случайно не е избрано вече;6) кликаш третия бутон, за да започне флашването (ако не ти се предложи автоматично) и кликаш Yes;7) изчакваш да приключи;8) потвърждаваш с Yes на въпроса за рестарт;9) готово. Забележка: докато тече флашването не прекратявай процеса и не изключвай компютъра! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Януари 11, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 11, 2009 Много мерси за подробното обяснение което надявам се да не ми потрябва в бъдеще, но проблемът е бил в това, че някък си информяцията в диска се е изтрила. Не е трита със сигорност от мен или някои друг, но просто я няма. Иначе благодаря за обяснението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 11, 2009 Report Share Публикувано Януари 11, 2009 В интерес на истината обновяването на фърмуеъра е препоръчелно нещо по принцип. Така че в никакъв случай не пречи и не би било лошо да извършиш обновлението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост