Deyan92 Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Имам един въпрос. Как да си кача сайта в интернет и да остане с домейн - .bg/.com . До сега съм качвал сайтове само в фрии хостинг сайтове и се питам дали е същото ако си взема хост или домейн. И ще помоля ако можете да ми изясните разликата м/д двата термина. Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Имам един въпрос. Как да си кача сайта в интернет и да остане с домейн - .bg/.com . До сега съм качвал сайтове само в фрии хостинг сайтове и се питам дали е същото ако си взема хост или домейн. И ще помоля ако можете да ми изясните разликата м/д двата термина. Мерси предварително.Hosting е място на сървъра което ти дават да си качиш сайта. А домейн е името на сайта.Например www.твоето име.com с което ще те търсят в интернет.Определено ако си вземеш платен хостинг с домейн има много предимства,затова не се колебай. Ето някои. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Януари 6, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Ама това чудо с качването в хост с домейн с FTP Client ли става или има друг начин ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Януари 7, 2009 Report Share Публикувано Януари 7, 2009 Ама това чудо с качването в хост с домейн с FTP Client ли става или има друг начин ? Ако си купиш и хоста и домейна да са от едно място обикновено ти остава само да качиш сайта си на посоченото място.Това става с FTP Client както е описано тука. http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=3492 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост