boyo76 Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Здравейте отново!Имам едно питане.Друг човек влезе с неговия ник в скайпа ми на лап-топа у нас.Поради лични причини с този човек вече нямам нищо общо и искам да махна неговия ник нейм.Може ли някой да ми каже от къде да го направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Отваряш следната папка <системният дял>:\Documents and Settings\<името на твоят потребителски акаунт>\Application Data\Skype и триеш папката с потребителя, чийто ник не сикаш да излиза при смяна на потребители/вписване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Ами ако въпросната папка е празна??? И ник нейм си го има при стартиране на скайп ( в списъка с никове за вписване в скайп)??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Можеш просто да преинсталираш skype... Със сигурност ще стане... В краен случай де... Щото ако не искаш да изгубиш history-то на разговорите си Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Можеш просто да преинсталираш skype... Със сигурност ще стане... В краен случай де... Щото ако не искаш да изгубиш history-то на разговорите сиАко говориш за въпросната папка мисля че не е възможно чрез преинстал да се оправи понеже до сега съм го преинсталирал няколко пъти !!!А и въпросната папка:<системният дял>:\Documents and Settings\<името на твоят потребителски акаунт>\Application Data\ си я има но е празна , а стана празна след като изключих акаунта на дъщеря ми ( дори когато го включих пак в опит за възстановяване на съдържанието на папката ,тя пак си остана празна) и сега съм само с администраторския си акаунт??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Доста странно... Ми пробва ли тогава като махнеш Skype да изтриеш всички папки които е зарязал на PC-то ти, да почистиш всичко с някоя програма като tune-up utilities (да премахнеш повредените файлове, грешки и тем подобни) и тогава пак да го инсталираш? Аз бих пробвал така но на собствена отговорност де... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Пробвал съм всички варианти ,дори след деинстал на скайпа съм го инсталирал след няколко ,а не един път рестарт на системата??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tankovbg Публикувано Януари 7, 2009 Report Share Публикувано Януари 7, 2009 Здравейте отново!Имам едно питане.Друг човек влезе с неговия ник в скайпа ми на лап-топа у нас.Поради лични причини с този човек вече нямам нищо общо и искам да махна неговия ник нейм.Може ли някой да ми каже от къде да го направя?Доколкото разбирам искаш да си влезеш с твоя никнейм в скайпа, отвори скайпа, във файл (file) има отписване, цъкни там и излиза прозореца за вписване, въведи си твоя никнейм и парола и готово. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cruise Публикувано Януари 7, 2009 Report Share Публикувано Януари 7, 2009 http://skypeblog.eu/2008/03/blog-post.htmlМоже би искаш това, да махнеш ника му от падащето меню. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Януари 7, 2009 Report Share Публикувано Януари 7, 2009 http://skypeblog.eu/2008/03/blog-post.htmlМоже би искаш това, да махнеш ника му от падащето меню. Явно само cruise е разбрал за какво става дума!!! Благодаря cruise получи се това което исках !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boyo76 Публикувано Януари 8, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2009 http://skypeblog.eu/2008/03/blog-post.htmlМоже би искаш това, да махнеш ника му от падащето меню.И аз благодаря и при мен се получи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 8, 2009 Report Share Публикувано Януари 8, 2009 Отваряш следната папка <системният дял>:\Documents and Settings\<името на твоят потребителски акаунт>\Application Data\Skype и триеш папката с потребителя, чийто ник не сикаш да излиза при смяна на потребители/вписване. http://skypeblog.eu/2008/03/blog-post.htmlМоже би искаш това, да махнеш ника му от падащето меню.И tzwaro82, е написал решението на проблема ви, още в началото, ама кой да чете :Р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Януари 8, 2009 Report Share Публикувано Януари 8, 2009 Явно и някой друг не чете!!!Колкото до това което е написал tzwaro82: Отваряш следната папка <системният дял>:\Documents and Settings\<името на твоят потребителски акаунт>\Application Data\Skype и триеш папката с потребителя, чийто ник не сикаш да излиза при смяна на потребители/вписване.Бях написал че папката я има но в нея няма нито скайп нито каквато и да била папка:ЦитатМожеш просто да преинсталираш skype... Със сигурност ще стане... В краен случай де... Щото ако не искаш да изгубиш history-то на разговорите си Ако говориш за въпросната папка мисля че не е възможно чрез преинстал да се оправи понеже до сега съм го преинсталирал няколко пъти !!!А и въпросната папка:Цитат<системният дял>:\Documents and Settings\<името на твоят потребителски акаунт>\Application Data\си я има но е празна , а стана празна след като изключих акаунта на дъщеря ми ( дори когато го включих пак в опит за възстановяване на съдържанието на папката ,тя пак си остана празна) и сега съм само с администраторския си акаунт??? Така че само това беше решението:Цитатhttp://skypeblog.eu/2008/03/blog-post.htmlМоже би искаш това, да махнеш ника му от падащото меню. Явно само cruise е разбрал за какво става дума!!!Благодаря cruise получи се това което исках !!! Поздрави на всички!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Решението на tzwaro82 е на практика идентично с това, което ти казваш, че е вярно. Просто папката Application Data e скрита. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Януари 10, 2009 Report Share Публикувано Януари 10, 2009 Явно това скриване е станало при изключването на втория акаунт ( който беше на дъщеря ми и не е администраторски ,моя акаунт е администраторския ) , как може да се покаже съдържанието и понеже самата папка си я има ,но е празна???Т.Е. Това което е написал tzwaro82:Отваряш следната папка <системният дял>:\Documents and Settings\<името на твоят потребителски акаунт>\Application Data\Skype и триеш папката с потребителя, чийто ник не сикаш да излиза при смяна на потребители/вписване.при мен стига само до отваряне на папката без каквото и да е съдържание в нея :Отваряш следната папка <системният дял>:\Documents and Settings\<името на твоят потребителски акаунт>\Application Data\папка скайп или друга папка ( без значение каква е ) липсва??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост