defteros Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Здравейте,трябва ми програма за конвертиране flv \Vbox7\ файлове във гледаеми формати за ДВД\като vsd, divx, dvd\това са все пак основните формати за гледане, нали? Формати, като avi, mpg, mp4\при видео?\ не ми говорят нищо на мен.Може и да се окажа малко смешен в момента ,но е наистина така. Дайте инфо! Има ли изобщо програма, която да конвертира всички тези излишни за мен формати във форматите,които ме интересуват!?Благодаря предварително и сори,ако темата се повтаря, но от два дни си блъскам главата! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mayass Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Ето линк http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=5474прочети и дано съм помогнала.Аз ползвам SUPER © Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Най лесния начин без конвертиране е да имаш Mozilla Firefox с инсталирана добавка ( от сайта на Мозила ) DownloadHelper , който освен от Vbox сваля във формат flv и от други сайтове ,като YouTube а и не само от тях а от всички сайтове в които има клипчета!!! п.с.DownloadHelper-а до сега ми е свалял само в flv формат ,но зависи в какъв формат са качени клипчетата ,защото ги сваля 1 към 1 според формата с който са качени ,а и до сега не съм попадъл на друг формат освен flv поне във Vbox-а!!! Има и още една програма независима от браузър в която само се копира линка и се сваля в избран формат - казва се Vloader!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defteros Публикувано Януари 6, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Това да превърнеш flv в avi не е толкова трудно при наличието на множеството праграми, но май не си зададох правилно въпросът! Как ще преобразувам например flv във vsd формат? Или във dvd\divx формат? Защо няма програми за конвертиране във тези формати? Интересуват ме формати,които могат да бъдат гледани на домашно ДВД, а не върху компютъра!? \за avi вече знам,че ДВД го чете\ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Можеш да хвърлиш око на ConvertXtoDVD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
agentpat Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Xilisoft Video Converter е перфектното решение! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Ето един сайт за теглене на VIDEO клипчета от youtube.com и още от цял куп сайтове в желания от вас формат .flv със средно качество или ако решите с по добро качество формат MP4 което е за предпочитане.А ако изтегленото е добро то после и останалото ще излезе в по добро качество.Копирате това - http://www.youtube.com/watch?v=yEvesEeFsTc и го поставяте в полето и натиснете бутона Скачать! http://prikachi.com/files/528742G.jpg http://prikachi.com/files/528737E.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defteros Публикувано Януари 7, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 7, 2009 E, добре, дайте някое безплатно перфектно решение, щото в момента нямам пари да закупувам програми! Иначе сайтове за ю-туби, които да конвертират в мп4 формат\май това е единственият формат в посоченият сайт\ има доста! Благодаря ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 7, 2009 Report Share Публикувано Януари 7, 2009 Едновременно безплатно и перфектно ще е малко трудно. Ако държиш да е безплатно, можеш да опиташ SUPER. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Януари 7, 2009 Report Share Публикувано Януари 7, 2009 Здравей defteros !!!Има една която също съм пробвал и е безплатна!!!Казва се Any Video Converter Free 2.6.7 Изтегли от тук - Softvisia.comЕто и официалния сайт: http://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/ Ето инфото от Softvisia.com:Както говори самото име на програмата, Any Video Converter може да конвертира клипове и филми от и във всеки един от най-известните видео формати като DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI или MPEG-4. Програмата се отличава с опростен и интуитивен интерфейс, леснота на работа, възможност за работа с множество файлове, бързина на работа и други стандартни възможности за програми от този вид. Потребителите ще могат също така да зададат и собствен изходящ формат, в който да конвертират видео файловете си, а също така и да конвертират клипове за преносимите си устройства.Поддържани операционни системи: 95/98/2000/2003 Server/XP/Vista А ето и инфото от официалния сайт:Input formats: avi, asf, mov, rm, rmvb, flv, mkv, mpg, 3gp, m4v, vob, YouTube videos Output formats: avi, wmv, mp4, 3gp, wmv, flv, MPEG-1 and MPEG-2, mpg (PAL or NTSC) Дано да съм бил полезен!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defteros Публикувано Януари 8, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2009 Здравей defteros !!!Има една която също съм пробвал и е безплатна!!!Казва се Any Video Converter Free 2.6.7 Изтегли от тук - Softvisia.comЕто и официалния сайт: http://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/ Ето инфото от Softvisia.com: А ето и инфото от официалния сайт: Дано да съм бил полезен!!! Благодаоря,за помощта! Any Video Converter конвертира чудесно flv във avi\xvid\ формат,който до колкото разбрах съответства на Divx формата. Очевидно ще е много по трудно да се конвертира flv във Vsd-но понеже прочетох,че Нерото\от 6 нагоре\ може да се справи със тази задача, искам да попитам знае ли някой линк, за необходимите плъгинги,които да работят със този формат!? По принцип тази опция съществува,но отказва да конвертира файловете!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Януари 8, 2009 Report Share Публикувано Януари 8, 2009 До сега не съм имал никакъв проблем с форматите които конвертира програмата , но много зависи какви кодеци имаш и дали са инсталирани всички компоненти ( аз съм с K-Lite Codeck Pack 4.4.2 Full и нямам никакъв проблем с конвертирането !!! ) !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defteros Публикувано Януари 13, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 13, 2009 Значи зависи за коя програма говорим във случая! Any Video Converter тя не подържа конвертиране във vsd формат, нито Nero7 във случая , макар да съществува като опция. Затова питам дали някой знае плъгинг\или нещо от сорта\, което ще позволи на Nero7 до конвертира във vsd\иначе знам че има други програми за това, но с nero ми се струва най подходящо\!? Иначе като кодеци имам K-Lite Pack 4.4.2 Full Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост