CNews Публикувано Януари 5, 2009 Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Значи,ето къде е проблема...Пишем си с един френд и по едно време се чува звука че ми праща (демек ми пие) но аз не го виждам.И аз му пиша,но не виождам какво е.И Така...смених версията на Skype и сега нестава-не си виждам контактите.Така е ставало от РС зала пак не си ги виждаш.Кога от Skype ще оптравят този проблем и как да си видя контактите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Януари 5, 2009 Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Значи,ето къде е проблема...Пишем си с един френд и по едно време се чува звука че ми праща (демек ми пие) но аз не го виждам.И аз му пиша,но не виождам какво е.И Така...смених версията на Skype и сега нестава-не си виждам контактите.Така е ставало от РС зала пак не си ги виждаш.Кога от Skype ще оптравят този проблем и как да си видя контактите?Много объркано, и още по-неясно.Моят съвет е да си подредиш мислите, да прочетеш съветите за успешна взаимопомощ - които може да намериш във форума, и да пробваш пак. Може би си афектиран от случката, но това по никакъв начин не помага. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CNews Публикувано Януари 5, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Много объркано, и още по-неясно.Моят съвет е да си подредиш мислите, да прочетеш съветите за успешна взаимопомощ - които може да намериш във форума, и да пробваш пак. Може би си афектиран от случката, но това по никакъв начин не помага.След смяна на версиите на скайпа вече не си виждам контактите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2009 Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Т.е. при стартиране на програмата и закачане контактите не се появяват? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Януари 5, 2009 Report Share Публикувано Януари 5, 2009 CNews справи ли се с вирусчето както си плакал в тази тема и тогава да оплюваш скайп без значение от версията му:Премахват ли се вирусите при преинсталиране на компютъра?Здравейте!Ами,ако имаш 3 дяло примерно(C,E,D) като мен и Vista(аз съм с нея) е на C:\ обаче вируса се самокопира и на D,E то ако преинсталирам няма ли понеже Е,D не са форматирани пак да се заразя? п.с. Първо си изчисти компютъра и тогава търси оправяне на други проблеми!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост