Yang_G Публикувано Януари 5, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Искам да играя игри в мрежа(знам как звучи,но е съвсем нормално),а пък и Share-ване на интернет е доста добре(макар и доста по-сложно). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2009 Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Ако имаш финансовите възможности, ще е най-добре да се замислиш за рутер. Ако нямаш чак толкова пари, можеш да се замислиш за 2 обикновени мрежови карти и толкова метра кабел, колкото е нужен. Безжичната връзка може и да бъде добра, но нищо не може да бие кабелчето. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Yang_G Публикувано Януари 6, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Ако имаш финансовите възможности, ще е най-добре да се замислиш за рутер. Ако нямаш чак толкова пари, можеш да се замислиш за 2 обикновени мрежови карти и толкова метра кабел, колкото е нужен. Безжичната връзка може и да бъде добра, но нищо не може да бие кабелчето. Мерси за всичко!Ще умувам какво да направя и ако не мога да се справя сам ще се обърна към ВАС. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Yang_G Публикувано Януари 6, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Всъщност се сетих,че не ми трябва да имам две LAN карти.Просто когато искам да ги свържа в мрежа ще изключа интернета и ги свързвам в ЛАН.Просто няма да има интернет в компютрите(аз и без това неможех да пусна интернет на втория чрез Bluetooth).Така,че ще си купя кабелче и...ГОТОВО! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
my_space_ Публикувано Януари 23, 2009 Report Share Публикувано Януари 23, 2009 Еми и аз имам проблем с USB-то.Когато сложа флашка и ми излиза надпис "USB Device Not Recognized" и флашката не ми се отваря.Когато отворя "Device Manager" и натисна Universal Serial Bus contollers ми изписва Unknown Device.И незнам как да си отвора флашката. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2009 Report Share Публикувано Януари 23, 2009 А тази флашка работи ли на друг компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
my_space_ Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Еми незнам.Тя преди няколко дни си работеше ама вече нестава.Сложих и друга флашка ама и при нея излиза същия надпис :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Бих ти препоръчал да си изключиш компютъра, да му дръпнеш и кабела от захранването и да го оставиш така да речем 30-ина минути. После си го включи и опитай отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
my_space_ Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Еми то се оправи,и аз незнам как.Когато сложих флашката тя си тръгна,вчера инсталирах някакъв драйвер за тва ама ме съмнява да се е оправила от това важното,е че тръгна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shpek_salam Публикувано Юли 3, 2010 Report Share Публикувано Юли 3, 2010 Така аз също имам проблен със "USB Device not Recognized".Във USB порта постявам MIDI to USB кабел за да ползвам йониката, но постоянно ми излиза че не разпознава устройството.Windows xp mi e ОС и пробвах доста начина включително това със изклиучването на захранването и разни други "компетентни" "решения" които знам, но проблема си остава.Преди 3 седмици всичко си работеше перфектно сега не знам какво му стана но ми трябва СПЕШНА ПОМОЩ.Решения от рода на да си сменя нещо по дъното или да си преинсталирам компа някак си ми се виждат не рентабилни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 3, 2010 Report Share Публикувано Юли 3, 2010 В заден или преден USB порт свързваш кабела? Досега все в същия порт ли е свързван кабела? Други USB устройство към същия порт работят ли нормално? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shpek_salam Публикувано Юли 3, 2010 Report Share Публикувано Юли 3, 2010 порта е отзад и винаги съм слагал йониката там а иначе имам общо 2 порта като на единия има камера и си работи нормално, но аз сменях местата на кабела и пак не става.А иначе като вкарвам фласхки и карт риидър си работи нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 4, 2010 Report Share Публикувано Юли 4, 2010 Знам, че не помага особено, но ще предложа да тестваш въпросният синтезатор на друг компютър, за е сигурно дали проблемът не е в него или в кабела. Обикновено проблеми с разпознаване на устройства се решават чрез изключване на захранването за 10-15 минути, но ти казваш, че си го пробвал. Казваш и че си пробвал в друг USB порт и че други устройства функционират нормално, което някак не ни оставя много варианти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimi_54 Публикувано Октомври 3, 2010 Report Share Публикувано Октомври 3, 2010 Здравейте колеги, извинявам се че ползвам темата на колегата, но мисля че тук ще получа отговор на моя проблем.Скоро си купих лаптоп CLEVO втора употреба на него има инсталиран XP SP3. Понеже искам да го ползвам за диагностика ми трябва USB слот. Лаптопа има един слот. Опитах го дали работи като сложих флаш памет но нищо не се получи. Лаптопа изобщо не отчете нищо. Проверих в биоса дали е включена опцията за юсб- разрешена.На какво може да се дължи това че този слот не работи ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 5, 2010 Report Share Публикувано Октомври 5, 2010 Въпорсната flash памет работи ли на друг компютър? Пробвал ли си друго USB устройство? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост