Jump to content

Проблеми с USB Device not Recognized и New Hardware instalation

Препоръчан пост

• Отговори 33
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Ако имаш финансовите възможности, ще е най-добре да се замислиш за рутер. Ако нямаш чак толкова пари, можеш да се замислиш за 2 обикновени мрежови карти и толкова метра кабел, колкото е нужен. Безжичната връзка може и да бъде добра, но нищо не може да бие кабелчето. :)
Сподели другаде

Ако имаш финансовите възможности, ще е най-добре да се замислиш за рутер. Ако нямаш чак толкова пари, можеш да се замислиш за 2 обикновени мрежови карти и толкова метра кабел, колкото е нужен. Безжичната връзка може и да бъде добра, но нищо не може да бие кабелчето. :)

Мерси за всичко!Ще умувам какво да направя и ако не мога да се справя сам ще се обърна към ВАС.

Сподели другаде

Всъщност се сетих,че не ми трябва да имам две LAN карти.Просто когато искам да ги свържа в мрежа ще изключа интернета и ги свързвам в ЛАН.Просто няма да има интернет в компютрите(аз и без това неможех да пусна интернет на втория чрез Bluetooth).Така,че ще си купя кабелче и...ГОТОВО!
Сподели другаде

• 3 weeks later...
Еми и аз имам проблем с USB-то.Когато сложа флашка и ми излиза надпис "USB Device Not Recognized" и флашката не ми се отваря.Когато отворя "Device Manager" и натисна Universal Serial Bus contollers ми изписва Unknown Device.И незнам как да си отвора флашката. :(
Сподели другаде

Бих ти препоръчал да си изключиш компютъра, да му дръпнеш и кабела от захранването и да го оставиш така да речем 30-ина минути. После си го включи и опитай отново.
Сподели другаде

Еми то се оправи,и аз незнам как.Когато сложих флашката тя си тръгна,вчера инсталирах някакъв драйвер за тва ама ме съмнява да се е оправила от това :haha: важното,е че тръгна
Сподели другаде

• 1 year later...

Така аз също имам проблен със "USB Device not Recognized".

Във USB порта постявам MIDI to USB кабел за да ползвам йониката, но постоянно ми излиза че не разпознава устройството.Windows xp mi e ОС и пробвах доста начина включително това със изклиучването на захранването и разни други "компетентни" "решения" които знам, но проблема си остава.Преди 3 седмици всичко си работеше перфектно сега не знам какво му стана но ми трябва СПЕШНА ПОМОЩ.

Решения от рода на да си сменя нещо по дъното или да си преинсталирам компа някак си ми се виждат не рентабилни.

Сподели другаде

порта е отзад и винаги съм слагал йониката там а иначе имам общо 2 порта като на единия има камера и си работи нормално, но аз сменях местата на кабела и пак не става.А иначе като вкарвам фласхки и карт риидър си работи нормално.
Сподели другаде

Знам, че не помага особено, но ще предложа да тестваш въпросният синтезатор на друг компютър, за е сигурно дали проблемът не е в него или в кабела. Обикновено проблеми с разпознаване на устройства се решават чрез изключване на захранването за 10-15 минути, но ти казваш, че си го пробвал. Казваш и че си пробвал в друг USB порт и че други устройства функционират нормално, което някак не ни оставя много варианти.
Сподели другаде

• 2 months later...
Здравейте колеги, извинявам се че ползвам темата на колегата, но мисля че тук ще получа отговор на моя проблем.Скоро си купих лаптоп CLEVO втора употреба на него има инсталиран XP SP3. Понеже искам да го ползвам за диагностика ми трябва USB слот. Лаптопа има един слот. Опитах го дали работи като сложих флаш памет но нищо не се получи. Лаптопа изобщо не отчете нищо. Проверих в биоса дали е включена опцията за юсб- разрешена.На какво може да се дължи това че този слот не работи ?
Сподели другаде