Yang_G Публикувано Януари 4, 2009 Report Share Публикувано Януари 4, 2009 Mоля помогнете!Постоянно ми се показва балонче "USB Device not Recognized" и така пречи на работата на PC-то ми. И второ! При включване на PC-то ми излиза "New Hardware instalation" и трябва да му давам по няколко пъти CANSEL. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 4, 2009 Report Share Публикувано Януари 4, 2009 В момента не ми се занимава да ти пиша какво точно се иска от теб, затова ще ти връча този линк. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Yang_G Публикувано Януари 4, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2009 В момента не ми се занимава да ти пиша какво точно се иска от теб, затова ще ти връча този линк. Е добре,можеше вместо да се заяждаш с мен,да не пускаш изобщо коментар.Аз питам като човек,а ти се заяждаш.НЕ СИ ПРАВ!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 4, 2009 Report Share Публикувано Януари 4, 2009 Хаха. Сашко, приятелю, той не се заяжда с теб изобщо. Просто ти дава линк към едни неща, които си пропуснал да прочетеш преди да пуснеш темата. Така описан проблема от теб, ние трябва да сме със свръх способности за да знаем какво слагаш в usb-то какво изкарваш, с какво ОС си или пък с какъв компютър си. Ако беше прочел нещата от линка преди да пишеш, нямаше да напишеш това. Ще ти кажа само, че с всички потребители се процедира по този начин. Ти имаш проблем - ние искаме информация за да го разрешим. В случай ти не ни даваш информацията, какво очакваш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Yang_G Публикувано Януари 4, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2009 Хаха. Сашко, приятелю, той не се заяжда с теб изобщо. Просто ти дава линк към едни неща, които си пропуснал да прочетеш преди да пуснеш темата. Така описан проблема от теб, ние трябва да сме със свръх способности за да знаем какво слагаш в usb-то какво изкарваш, с какво ОС си или пък с какъв компютър си. Ако беше прочел нещата от линка преди да пишеш, нямаше да напишеш това. Ще ти кажа само, че с всички потребители се процедира по този начин. Ти имаш проблем - ние искаме информация за да го разрешим. В случай ти не ни даваш информацията, какво очакваш ? Проблема е ,че като нищо не е включено пак си излиза.Да прави сте,но ми е доста трудно на БДС да пиша романи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 4, 2009 Report Share Публикувано Януари 4, 2009 Проблема е ,че като нищо не е включено пак си излиза.Да прави сте,но ми е доста трудно на БДС да пиша романи.Дай ни една снимка на Device Manager да видим за какво става дума.За БДС - някои ползват фонетична клавиатура, но това няма значение. Повече от необходимо е да можеш да пишеш на родния си език, независимо дали на хартия или на компютъра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 4, 2009 Report Share Публикувано Януари 4, 2009 Не теб ти е трудно да пишеш романи на БДС, но на нас пък ни е невъзможно да помогнем без някаква информация. Както като отидеш на лекар обясняваш какво те боли, как те боли, къде точно те боли и кога те боли, така и ние имаме нужда от някаква основна информация, за да можем да предположим от какво може да е проблемът.А и има фонетика, така че писането на кирилица не е оправдание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Yang_G Публикувано Януари 5, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Ето снимка на дивайс мениджъра А какво да правя с това винаги ми излиза при включване.Какъв е този нов хардуер когато не съм включил нищо? ето това сигурно е пролема ЕТО ТОВА МОЖЕ ДА Е ПРОБЛЕМА Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2009 Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Хайде сега да ти теглим думичките от устата с ченгелче, като в детската градина...Съобщението "USB Device not Recognized" кога точно се появява? Каква дънна платка имаш? Откога е проблемът? Windows-ът ти чист ли е или е самоделка някаква? Правил ли си нещо по-значително, преди да се появи проблемът? Какво пише в подпрозорец Details на някое от неразпознатите устройства? Не че нещо, но е трудно да вършим не само нашата работа, но и твоята. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Yang_G Публикувано Януари 5, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Благодаря,че взехте проблема ми присърце,но мисля че се спарвих и сам.Но не взимайте чак толкова на сериозно проблема ми.Ако случайно не ми помогнете няма да стане нещо страшно.Аз просто исках някакви предположения.А иначе по проблема-балончето си излизаше когато си поиска (появи се...изчезне,появи се...изчезне,появи се...изчезне и т.н) и беше невъзможно да се спре.Не съм напълно убеден,че съм се справил,но да се надяваме! Дъното не го знам какво е,защото не знам къде да проверя(знам,че изглежда глупаво да не знам, но е така).Уиндоуса не е "самоделка",но не е лицензиран(регистриран или нещо подобно).Инсталирах Блуутуут в компютъра(с програмата "Blue Soliel") и май от тогава започна да ми прави този проблем.Мисля,че проблема е тясно свързан с Блуутуута.Е,все пак го махнах(Блуутута и "Blue Soliel").В Дивайс мениджъра деинсталирах UNKNOWN DEVICES(всичките) и също така деинсталирах и още едно непознато устройство в UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLERS,защото преди време разбрах че едно от USB-тата не ми работят. Еми,това е.Ако мислите,че нещо съм ОПЛЕСКАЛ пишете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2009 Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Може би ако знаехме за Bluetooth-a и BlueSoleil-а, щяхме да ти дадем съвет да пробваш да я разкараш или нещо подобно. Неслучайно искаме колкото се може по-подробна информация - защото повече информация = по-лесно локализиране на проблема и евентуално по-бързо отстраняване.Дали си оплескал нещата? То по мое мнение самата инсталация на недоразумението, наречено BlueSoleil, си е един вид оплескване. За жалост на някои хора не им се предоставя избор и са принудени да ползват тази бъгня. Поне по техните им думи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Yang_G Публикувано Януари 5, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Може би ако знаехме за Bluetooth-a и BlueSoleil-а, щяхме да ти дадем съвет да пробваш да я разкараш или нещо подобно. Неслучайно искаме колкото се може по-подробна информация - защото повече информация = по-лесно локализиране на проблема и евентуално по-бързо отстраняване.Дали си оплескал нещата? То по мое мнение самата инсталация на недоразумението, наречено BlueSoleil, си е един вид оплескване. За жалост на някои хора не им се предоставя избор и са принудени да ползват тази бъгня. Поне по техните им думи. БЛАГОДАРЯ,човече доста ми помогнахте ти и другите от сайта с всичко(например да публикувам теми ПРАВИЛНО ).Значи Blue Soleil не става,а можеш ли да ми препоръчаш някоя подобна програма за да си свързвам двата компютъра в мрежа чрез BLUETOOTH(БЕЗ ДА МИ ПРАВИ МИЗЕРИИ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2009 Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Лично аз не мога, защото не ползвам Bluetooth и не ми се е налагало да ползвам въпросната технология, което всъщност го считам за късмет от моя страна.А защо непременно трябва да е през Bluetooth, не става ли през Wireless мрежови карти или дори нормални (с кабел) мрежови карти? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Yang_G Публикувано Януари 5, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Добри идеи,но проблема на кабелната връзка е че на SERVER-а няма две LAN карти (ако не греша май така се наричаше.Имам в пребвид няма две букси за връзка с интернет,LAN и т.н),а и на другия,който е доста зле(не че SERVER-а е нещо специално),също няма(сега проверих и на него ) така че не знам.А през Wireless със SWITCH ли е?Ако можеш да ми обясниш с две думи какво представлява,за да си имам на представа дали ще мога да ги свържа чрез него.Знам че е безжично(WIRELESS),но нищо друго.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2009 Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Обясни точно какво целиш да направиш (т.е. защо искаш да свържеш двата компютъра), за да се препоръча възможно най-удачен вариант. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост