kokain007 Публикувано Януари 3, 2009 Report Share Публикувано Януари 3, 2009 здравейте. един приятел ми препоръча този форум защото е много доволен. търся си две програми. едната е OUTLOOK EXPRESS но за виста защото имам за ХП, но не тръгва на виста. другата програма ми трябва от един филм да изрежа част от него и после да сменя звука на тая част с друг. надявам се да помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 3, 2009 Report Share Публикувано Януари 3, 2009 здравейте. един приятел ми препоръча този форум защото е много доволен. търся си две програми. едната е OUTLOOK EXPRESS но за виста защото имам за ХП, но не тръгва на виста. другата програма ми трябва от един филм да изрежа част от него и после да сменя звука на тая част с друг. надявам се да помогнете Outlook Express във Vista се казва Windows Mail. За жалост форматът на запазените писма е различен, но съществува възможност за импортиране на писмата от Outlook Express 6 в Windows Mail Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2009 Report Share Публикувано Януари 3, 2009 Ако филмът е AVI формат, можеш да ползваш VirtualDub/VirtualDubMod. Тук има ръководство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост