Jump to content

Препоръчан пост

Тъй, та допреди няколко дена бях с флекстайп, но реших да си оправя нещата и да си сложа промяната на езиците от операционната система. Проблема е, че след като си деинсталирах флекстайп-а, когато отворих системните настройки за език от Windows-а, там когато избера Bulgarian Phonetic,пак пишa на английски. Да не ви казвам пък как съм го написал всичко т'ва... Дори се опитах да си се върна към флекс-а, но уви, и тои взе че се прецака...

Моля ви кажете как да оправя проблема защото вече до гуша ми доидe!!!

Сподели другаде

HELP!

"TastyWaffle" не стана, и вторито не стана (аз сум на Виста), а последното ВЪОБЩЕ не разбрах как ще ми помогне...

Най-много се нядявах на SwitchType но уви, уви, увииии... И той не стана :( :( :(

http://store.picbg.net/pubpic/C9/B0/3f25d86ce98dc9b0.png

Сподели другаде

Свали си класическата фонетична подредба за Виста. Между другото, при положение, че виста има фонетична подредба вградена защо си сложила FlexType?

ПП: SwitchType може само да навреди на системата ако питаш мен.

Сподели другаде

HELP!

"TastyWaffle" не стана, и вторито не стана (аз сум на Виста), а последното ВЪОБЩЕ не разбрах как ще ми помогне...

Най-много се нядявах на SwitchType но уви, уви, увииии... И той не стана :( :( :(

1. TastyWaffle е тестван и работи нормално на XP. За Vista не мога да кажа нищо. Това, че не си споменал операционната система, е изцяло твой проблем. Неслучайно винаги питаме с каква ОС работи даден потребител, а и затова има Съвети за успешна взаимопомощ. Твърде жалко, че българинът не чете.

2. SwitchType не добавя подредба. Това е програма за смяна на текущите подредби и нищо повече.

Сподели другаде

Много благодаря Crio!

Стана, а за Flex-а, просто защото си бях свикнал на него на стария ми боклукчийски компютър и реших да го сложа и тук.

Както и да е, премахнах SwitchType-а и Flex-a, а сега остана само да заменя стария навик Ctrl. да бъде Ctrl+Shift и да не го греша :D

Сподели другаде

• 2 months later...