stefanakatis Публикувано Януари 3, 2009 Report Share Публикувано Януари 3, 2009 Тъй, та допреди няколко дена бях с флекстайп, но реших да си оправя нещата и да си сложа промяната на езиците от операционната система. Проблема е, че след като си деинсталирах флекстайп-а, когато отворих системните настройки за език от Windows-а, там когато избера Bulgarian Phonetic,пак пишa на английски. Да не ви казвам пък как съм го написал всичко т'ва... Дори се опитах да си се върна към флекс-а, но уви, и тои взе че се прецака... Моля ви кажете как да оправя проблема защото вече до гуша ми доидe!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2009 Report Share Публикувано Януари 3, 2009 Можеш да видиш следните теми: тази, тази и тази. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stefanakatis Публикувано Януари 3, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2009 HELP!"TastyWaffle" не стана, и вторито не стана (аз сум на Виста), а последното ВЪОБЩЕ не разбрах как ще ми помогне...Най-много се нядявах на SwitchType но уви, уви, увииии... И той не стана :( :( :(http://store.picbg.net/pubpic/C9/B0/3f25d86ce98dc9b0.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Януари 3, 2009 Report Share Публикувано Януари 3, 2009 Свали си класическата фонетична подредба за Виста. Между другото, при положение, че виста има фонетична подредба вградена защо си сложила FlexType? ПП: SwitchType може само да навреди на системата ако питаш мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2009 Report Share Публикувано Януари 3, 2009 HELP!"TastyWaffle" не стана, и вторито не стана (аз сум на Виста), а последното ВЪОБЩЕ не разбрах как ще ми помогне...Най-много се нядявах на SwitchType но уви, уви, увииии... И той не стана :( :( :(1. TastyWaffle е тестван и работи нормално на XP. За Vista не мога да кажа нищо. Това, че не си споменал операционната система, е изцяло твой проблем. Неслучайно винаги питаме с каква ОС работи даден потребител, а и затова има Съвети за успешна взаимопомощ. Твърде жалко, че българинът не чете.2. SwitchType не добавя подредба. Това е програма за смяна на текущите подредби и нищо повече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stefanakatis Публикувано Януари 3, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2009 Много благодаря Crio!Стана, а за Flex-а, просто защото си бях свикнал на него на стария ми боклукчийски компютър и реших да го сложа и тук.Както и да е, премахнах SwitchType-а и Flex-a, а сега остана само да заменя стария навик Ctrl. да бъде Ctrl+Shift и да не го греша Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Март 9, 2009 Report Share Публикувано Март 9, 2009 Една подходяща Bulgarian Fonetic за ХР/Vista в два варианта можете да видите ТУКПри мен работи отлично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост