monaco Публикувано Януари 3, 2009 Report Share Публикувано Януари 3, 2009 Записах на едно DVD филми 'предполагам в AVI формат, но не тръгват на PS 2.Какъв фаил Четат PS 2 за да моха да ги конвертна в такъв. Благодаря ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2009 Report Share Публикувано Януари 3, 2009 Предполагам, че PS2 чете само и единствено DVD формат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Януари 3, 2009 Report Share Публикувано Януари 3, 2009 Ако става въпрос за Play Station 2, форматът който чете е ДВД, ДВД-Р, avi не чете. Другото което е, конзолата ако е закупена скоро и е ''оригинална'', може би разбираш какво имам в предвид, забрави за какъвто и да е диск. Използвай само оригинални продукти, за да нямаш никакъв проблем.---Най- важното!!!Никога не съм разбирал потребителите, не им ли е свидно да си хабят конзолата, за такива глупости, някакви си филми или снимки. Едно двд, което чете ''500'' формата струва вече 30лв. Не си струва. Изборът е все пак твой. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monaco Публикувано Януари 3, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2009 Мерси, ако е за мене знам какво да ползвам, но се намирам в Кипър и ДВД не ете нищо освен картинки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост