devil_may_cry Публикувано Януари 2, 2009 Report Share Публикувано Януари 2, 2009 Пускам тази тема, защото много се ядосах на WMP 11... Проблемът е следния... Бях изключително скептичен към 11-ката и не ъпдейтвах 10-ката... Какво ми стана и аз не знам и един слънчев ден натиснах бутона update... И от там ядовете... Казах си би куул ама трънци... Не мога да деинсталирам 11 сега... Не става с roll back ... Като направя roll back връща към wmp 9 и после като искам да инсталирам 10 ми дава съобщението, че този software не е за тази версия на windows... Най-чудното е, че съм с XP SP2. Сега си бия главата в стената щото с интерфейса се свиква не е болка за умиране ама през 2 песни интервал ми казва don't send... Помагайтеее :'( :'( :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Януари 3, 2009 Report Share Публикувано Януари 3, 2009 По принцип не бе трябвало проблема да е в плеъра ,по скоро си го ъпдейтнал от сайта на Microsoft от където и аз имах проблеми с работата му ,но и това не би трябвало да е проблем!!! В момента съм с WMP11 по простата причина че по старите не се справят с онлайн телевизията!!!Проблемите може да идват и от кодеците или от някой зловреден код, не е лошо да дадеш повече инфо за системата ,с какви кодеци си ( понеже когато и аз деинсталирах преди WMP11 кодеците вече не работеха и трябваше да ги преисталирам ), и най вече сканирай компютъра за зловреден код и то освен с антивирусната е препоръчително да се сканира и с програми като - Malwarebytes Anti-Malware 1.31;SUPERAntiSpyware Free 4.23.1006;SpyBot - Search & Destroy 1.6.0.30 Final ( не е задължително да пробваш всичките ),можеш също да дадиш и лог файл от SysInspector!!!Без необходимото инфо няма как да ти помогнем!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2009 Report Share Публикувано Януари 3, 2009 Под roll back имаш предвид деинсталация от Add or remove programs? Когато ти върне 9-ката, не можеш да инсталираш 10-ката, но можеш ли да инсталираш 11? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 3, 2009 Report Share Публикувано Януари 3, 2009 Да не са останали и някакви актуализации? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Януари 4, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2009 Под roll back имаш предвид деинсталация от Add or remove programs? Когато ти върне 9-ката, не можеш да инсталираш 10-ката, но можеш ли да инсталираш 11?Именно.. После пак ми позволява да инсталирам 11 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Януари 5, 2009 Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Какъв по точно е проблема на WMP11 и защо искаш 10-ката???Ето линка за изтегляне на WMP10 - Softvisia forums След като искаш него добре ,но за онлайн телевизия е проблем без WMP11 (поне това установих от опит)!!! п.с.Това провери ли го:Да не са останали и някакви актуализации? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Януари 6, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Принципно много ми забива 11... Иначе ме кефи за актуализациите как да проверя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Януари 6, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2009 This version of Windows Media Technologies is incompatible with this version of Windows. For more information, view the information at the Microsoft web site. Това съобщение ми излиза когато премахна WMP 11 и се опитам да инсталирам 10 P.S - защо не открих бутон за редактиране на предишното ми мнение? Отварям форума с Mozilla Firefox 3.0.5, а на този отговор имам такъв бутон.... Обърках се тотално... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 6, 2009 Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Можеш да опиташ да деинсталираш WMP11 и после да свалиш dll файла от тази страница някъде на удобно място на твърдия диск и да замениш файла със същото име в C:\WINDOWS\system32. След което да опиташ отново инсталацията. Редактирането на коментарите е ограничено да е възможно до 60 минути след публикуване на дадения коментар. Накратко: имахме някои потребители, които в пристъп на сърдитня си редактираха коментарите така, че съсипаха цели теми. За да не се получават подобни случаи въведохме ограничение във времето за редактиране на коментари. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Януари 18, 2009 Report Share Публикувано Януари 18, 2009 Здравейте!Ще използвам създадената вече тема и за своя въпрос.Не мога да отворя DVD на компютъра.Винаги ,когато поставя такъв се изписва следното Windows Media Player is currently unable to play DVD video. Try decreasing the number of colors displayed on your monitor or decreasing the screen resolution. For additional solutions, click More Information to access the DVD Troubleshooter.Нямам проблем с аудио дисковете.С Mk плеъра ми изписва,че не може да отвори или намери файл,а WEB Transe 2 ми отваря прозорче и пише SKY code.Та молбата ми е да ми кажете какво да деинсталирам и какво да инсталирам за да мога да гледам DVD .Ако ще помогне-нямам проблеми при гледането на он лайн филми.И последно-знаете ли нещо за програмата REG CYRE? Намирала грешки в Уиндоус или нещо такова.Благодаря предварително и искам да знаете,че разчитам на Вас,защото доста неща научих тук,но тези програми ми бяха качени при преинсталацията на компютъра,а от тогава не ми се е налагало да пускам DVD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 18, 2009 Report Share Публикувано Януари 18, 2009 В зависимост от хардуерната конфигурация могат да се препоръчат различни плеъри. По принцип по-добрите плеъри са CyberLink PowerDVD и InterVideo WinDVD. По-новите им версии обаче са много разплути и лично аз не бих ги препоръчал. По-старите им версии са далеч по-поносими - около 7-мите версии на продуктите, след тях се разводняват. Освен това програмите са платени. Лично аз ползвам Media Player Classic за гледане на DVD. Липсват някои опции, но пък програмата е малка, удобна и безплатна. Добавено: RegCure е чистачка на регистратурата. По-добре не се занимавай с такива програми. Ползата от тях е изключително минимална (ако въобще има), докато шансовете да се "осере пейзажа" са доста големи. Просто не си струват рисковете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Януари 18, 2009 Report Share Публикувано Януари 18, 2009 Благодаря,както винаги бързи ! А да деинсталирам ли MК плеъра и WEB Transe 2 ?Не ги ползвам ,най -вече пък последния ,който ми е за украса. Windows Media Player ??? Ще пробвам по-късно да изтегля от дадения линк програмата и дано не е много засукана при инсталирането. Браво,добре,че има къде да потърся помощ,че там,където не разбирам не се правя на майстор. То иначе ще стане скука тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 18, 2009 Report Share Публикувано Януари 18, 2009 MK плеър? Не го знам този. Да нямаш предвид The KMPlayer?WebTrance не е плеър, а преводач. Не разбирам защо го споменаваш измежду плеърите.Аз ти дадох линк към Media Player Classic, а не Windows Media Player. Има разлика. Програмата не изисква инсталация. Тя е просто един изпълним файл (exe), който можеш да си "пльоснеш" където искаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipito Публикувано Януари 18, 2009 Report Share Публикувано Януари 18, 2009 MK плеър? Не го знам този. Да нямаш предвид The KMPlayer?WebTrance не е плеър, а преводач. Не разбирам защо го споменаваш измежду плеърите.Аз ти дадох линк към Media Player Classic, а не Windows Media Player. Има разлика. Програмата не изисква инсталация. Тя е просто един изпълним файл (exe), който можеш да си "пльоснеш" където искаш. Да нямаш предвид The KMPlayer? -Да,за него става дума и дали ми е нужен.Windows Media Player???- -питах дали трябва да го пипам.WebTrance не е плеър, а преводач --Точно,че не знам за какво е,че и на мен са ми го пльоснали.Благодаря и се извинявам за въпросите,но човек се учи цял живот.Аз ти дадох линк към Media Player Classic-Него ще ползвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 18, 2009 Report Share Публикувано Януари 18, 2009 The KMPlayer не е нужно да го махаш, особено ако него ползваш да гледаш останалите видео файлове.Windows Media Player не е нужно да го правиш нищо. То и не можеш много да правиш, де. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост