uvolnqvkata Публикувано Януари 2, 2009 Report Share Публикувано Януари 2, 2009 Търся играта "TEKKEN"за gsm "seK750i" "seK700" ако я има някой да ми прати линк много му благодаря,аз намерих едни но не тръгват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2009 Report Share Публикувано Януари 3, 2009 Доколкото имам представа това е платена услуга, така че не очаквай да получиш нелегален софтуер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Януари 3, 2009 Report Share Публикувано Януари 3, 2009 Единствения начин да я имаш е да се обадиш на твоя мобилен оператор и да я поръчаш ,и ако я има за тези модели GSM-и той ще ти я прати ,( срещу заплащане разбира се )!!! п.с.До колкото знам я има за момента само за плейстейшън 2, но все още няма достатъчно добър емулатор за PS2 ,а за PS1 има и се справя доста добре ,колкото за GSM не съм чувал да я има ,но се обади на твоя GSM оператор за да разбереш поне дали я има!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост