mishoval Публикувано Януари 2, 2009 Report Share Публикувано Януари 2, 2009 Свалих си концерт - ДВД аудио с перфектен dts- звук. Проблема е, че ДВД-то е 5,5 Gb и не се събира на стандартно ДВД. Та въпроса ми е има ли програма, с която да компресирам или намаля по друг начин файловете, за да ги събера на 4,3 Гб?С DVD shrink НЕ СТАВА- съобщава неизвестен формат на файловете! Някой ако се е сблъсквал с подобен проблем, нека сподели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 2, 2009 Report Share Публикувано Януари 2, 2009 Казваш, че звукът е перфектен. При каквато и да била обработка ще загубиш от това качество. Може и да не чуеш загубата, но ще я има. Това за пореден път ме кара да се чудя защо хората не ползват AC3, вместо DTS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mishoval Публикувано Януари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 2, 2009 Казваш, че звукът е перфектен. При каквато и да била обработка ще загубиш от това качество. Може и да не чуеш загубата, но ще я има. Това за пореден път ме кара да се чудя защо хората не ползват AC3, вместо DTS.Пардон, грешката е моя, звукът е 96 kHz- 24bit 5.1 surround. И все пак, ако ти е известна програма за обработка, сподели я с мен, въпреки загубата на качество! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 2, 2009 Report Share Публикувано Януари 2, 2009 Начин да смалиш директно размера на аудио потока на един DVD диск не съществува. Или поне аз не знам за такъв. Толкова ли е проблем да го запишеш диска на двуслоен? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост