deepvlado Публикувано Януари 2, 2009 Report Share Публикувано Януари 2, 2009 здравейте и честита нова година.моята година започна с нов проблем когато отворя нов прозорец, например на IE заглавната лента излиза от екрана-като отрязана е. статус бара и отстрани се виждат нормално.моля ако някой може да ми помогне да ми пише ще съм му благодарен!!!! аз съм нов потребител на форума и поздавявам всички !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Януари 2, 2009 Report Share Публикувано Януари 2, 2009 Добре дошъл във форума Що не пуснеш някой скрииншот и да кажеш с каква операционна система си, кога започна да се появява този проблем и т.н.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deepvlado Публикувано Януари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 2, 2009 Добре дошъл във форума Що не пуснеш някой скрииншот и да кажеш с каква операционна система си, кога започна да се появява този проблем и т.н....операционата система е windows xp.като си купих компа беше без операциона система и отначало така ми отваря IE. като ми го инсталира уиндоуса мои човек дето разбира от компютри.сега съм на работа немога да пратя скрииншот. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivanotruse Публикувано Януари 2, 2009 Report Share Публикувано Януари 2, 2009 така да видим с какво си имаме работе.първо се обади на твоя човек.второ пробвай с настройките от монитора - дали не са разместени.трето пробвай в www.google.bgуспех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост