Jump to content

Проблем с всички видео файлове

Препоръчан пост

Здравейте. Компютърът ми не отваря нито един видео файл. Когато щракна с ляв бутон два пъти, се показва часовничето, стои 2-3 секунди и изчезва и естесвено няма възпроизвеждане на видеото. Когато дам десен бутон върху файла, резултат е същия. Днес даже гледах частично няккъв филм на лаптопа, а сега проблем. Нищо не съм пипал. Имате ли идея как мога да поправя проблема?

П.С. - опитах с няколко видео плеара /vlc, wmp, winamp,media player classic/

Сподели другаде

По принцип това, че VLC също не възпроизвежда, е обезпокоително. И все пак опита ли преинсталация на кодеците? С абсолютно всякакви формати (AVI, WMV, MPG, MOV, FLV) ли има проблеми? С други файлове (изображения, аудио файлове и т.н.) проблеми има ли?
Сподели другаде

Нито един не ми отваря. Със снимките няма никакъв проблем. Сещам се, че наскоро вкарах един оригинален диск в лаптопа и исках да го слушам на Winamp-a, обаче не просфири. Пробвах и с опциятата add--->add dir--->f /f ми е оптичното у-во/, но не стана. Смених друг диск...незнам, имам чувството, че всичко за един път става.
Сподели другаде

И все пак опита ли преинсталация на кодеците? С аудио файловете как стои положението ? Просвирва ли песни под Winamp или друг плеър ?

Като дадеш десен бутон на някой ави файл, пробвай Open With -> някой плеър, или не можеш да стигнеш до там ?

Сподели другаде

Деинсталирах кодеците, след което инсталирах новите/най-новите/ и сега всичко е добре, благодаря ви.

Не ми е ясно, защо обаче, като вкарам диск/ АUDIO CD/ и реша да си пусна песните на Winamp-а, нищо не става, нито диск-а се върти, нито песен свири.

Сподели другаде

WMP, няма никакви проблеми свирят с този плеар. Не съм инсталирал функция за просвирване на Audio Cd's, поне не съм го правил до сега де и незнам какво представлява. Преди с настолния комп, всички песни си тръгваха, като вкарам аудио диск. Знаеш ли от къде мога да се сдобия с тази функция ?
Сподели другаде