coojoe_213 Публикувано Януари 1, 2009 Report Share Публикувано Януари 1, 2009 Здравейте. Компютърът ми не отваря нито един видео файл. Когато щракна с ляв бутон два пъти, се показва часовничето, стои 2-3 секунди и изчезва и естесвено няма възпроизвеждане на видеото. Когато дам десен бутон върху файла, резултат е същия. Днес даже гледах частично няккъв филм на лаптопа, а сега проблем. Нищо не съм пипал. Имате ли идея как мога да поправя проблема?П.С. - опитах с няколко видео плеара /vlc, wmp, winamp,media player classic/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 1, 2009 Report Share Публикувано Януари 1, 2009 По принцип това, че VLC също не възпроизвежда, е обезпокоително. И все пак опита ли преинсталация на кодеците? С абсолютно всякакви формати (AVI, WMV, MPG, MOV, FLV) ли има проблеми? С други файлове (изображения, аудио файлове и т.н.) проблеми има ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Януари 1, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 1, 2009 Нито един не ми отваря. Със снимките няма никакъв проблем. Сещам се, че наскоро вкарах един оригинален диск в лаптопа и исках да го слушам на Winamp-a, обаче не просфири. Пробвах и с опциятата add--->add dir--->f /f ми е оптичното у-во/, но не стана. Смених друг диск...незнам, имам чувството, че всичко за един път става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 2, 2009 Report Share Публикувано Януари 2, 2009 И все пак опита ли преинсталация на кодеците? С аудио файловете как стои положението ? Просвирва ли песни под Winamp или друг плеър ?Като дадеш десен бутон на някой ави файл, пробвай Open With -> някой плеър, или не можеш да стигнеш до там ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Януари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 2, 2009 Деинсталирах кодеците, след което инсталирах новите/най-новите/ и сега всичко е добре, благодаря ви.Не ми е ясно, защо обаче, като вкарам диск/ АUDIO CD/ и реша да си пусна песните на Winamp-а, нищо не става, нито диск-а се върти, нито песен свири. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 2, 2009 Report Share Публикувано Януари 2, 2009 А на Winamp инсталирал ли си функция за просвирване на аудио дискове? Windows Media Player справя ли се? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Януари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 2, 2009 WMP, няма никакви проблеми свирят с този плеар. Не съм инсталирал функция за просвирване на Audio Cd's, поне не съм го правил до сега де и незнам какво представлява. Преди с настолния комп, всички песни си тръгваха, като вкарам аудио диск. Знаеш ли от къде мога да се сдобия с тази функция ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 2, 2009 Report Share Публикувано Януари 2, 2009 Всичко си е в инсталатора на Winamp. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост