sergo75 Публикувано Януари 5, 2009 Report Share Публикувано Януари 5, 2009 да, става, то и самата програма на windows може да го направи това десен клик на моят компютър => manage => disk management Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2009 Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Т.е. да разбираме, че така и не си подкарал HDD Regenerator? P.S.: имаш нужда от спешен и бърз курс по правопис. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ex__ Публикувано Януари 5, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Неможах да го подкарам под HDD Regenerator... Разделих харда но след като поставя нещо на него ми изкача следното КЛИК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ex__ Публикувано Януари 5, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Пичове мисля че се оправих...Разделях харда докът намеря развалените сектори което е 50 ГБ,и зася работи прехварлясе без проблем дано несаздава проблеми....Мерси за поможа на всички... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2009 Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Това е заобикаляне на проблема, но щом те устройва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ex__ Публикувано Януари 5, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Това е заобикаляне на проблема, но щом те устройва. Еми зася ме устройва защото нямам грам място по ПЦ докъто купя друк хард диск нещо на оферта,ще ми върви работа е дано несе прецака скоро...Мерси пак за помоща... А и дапопитам откво се прецакало данеби от това че много го натоварвам,смисъл бутал сам му по 10.15 гб наведнъж Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Януари 5, 2009 Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Неестествено ми се струва записа на 10 GB наведнъж, да го прецакат.По вероятно е нещо свързано с правилното му съхранение.Нали е преносим, я да е падал някъде или да е стоял в неподходяща среда, около електромагнитни източници или нещо такова.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ex__ Публикувано Януари 5, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2009 Неестествено ми се струва записа на 10 GB наведнъж, да го прецакат.По вероятно е нещо свързано с правилното му съхранение.Нали е преносим, я да е падал някъде или да е стоял в неподходяща среда, около електромагнитни източници или нещо такова.... Еми веднъж падна от масата и след около две седмици почна проблема...А отгоре кутията на ПЦ да седи пречилиму или по далеч да го сложа от него Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 5, 2009 Report Share Публикувано Януари 5, 2009 А работеше ли, когато падна?Не би трябвало да му пречи да сети върху кутията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост