andreygg Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Здравейте! Синът ми е ученик в 9 клас в математическа гимназия. По информатика учат програмиране с Visual C++. Преподавателят им е казал да си свалят езика от сайта на Microsoft. Свалихме го, инсталирахме го и си направихме регистрация. Проблемът е следния:1. В училище пишат програма и я пускат на компютрите в час и тръгва без проблеми, а в къщи същата програма не ще да тръгне. Това се случва вече с няколко програми, тръгнали в клас /училище/, а в къщи не. Какво да правим. Нямаме си идея с "малкия". Дайте някой съвет! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Би ли дефинирал понятието "в час тръгва, при нас не". Също така и какви програми пишете, напиши една да видим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Каква е версията на Visual Studio в училището, и каква е версията инсталирана на домашния компютър. Ако може и изходния код на програмата да постнеш както предложи колегата по-горе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Януари 1, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 1, 2009 Версията е една и съща /едно към едно/. Учителят е споменал, че игрите качени на компютъра правят проблеми, но не ми се вярва. За изходен код не знам, но програмите са елементарни, например за събиране на две числа и др. подобни. Програмата нписана в час и качена /набрана/ на училишния компютър тръгва на него без проблеми. Същата програма качена /набрана/ на домашния компютър не тръгва изобщо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Януари 1, 2009 Report Share Публикувано Януари 1, 2009 И все пак коя версия на Visual Studio ползваш. "Една и съща" не ми говори абсолютно нищо. И все пак дай някакъв примерен код... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Януари 6, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2009 Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition, свален от сайта на MICROSOFT. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост