micobg Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Въпросът ми е следния: Има ли начин да се разбере кой се крие зад даден IP адрес? Има сайтове, които дават информация за доставчика, към който се намира въпросния човек, но не и за него. Не ме интересува къде живее, а имейла му. Искам да му пиша нещо. Има ли начин да му разбера имейла? Или поне нещо друго за него. Ако ще помогне мога да дам това, което съм разбрал за сега (доставчик, град, дата и час на посещение на страницата и т.н.) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Мисля, че сам можеш да си отговориш на въпроса. Ти имаш ли мейл зад твоя IP адрес ? Някъде добавил ли си към твоя IP адред Х, твоя мейл Х ? Предполагам не си. Пък сайтовете, които предлагат пощи нямат опция да търсиш по IP адрес.На кратко моя отговор е: Не, не може Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост